Căpitanul UTA-ei este optimist: ”Suntem cei mai buni, avem prima şansă la promovare”

Căpitanul UTA-ei este optimist: ”Suntem cei mai buni, avem prima şansă la promovare”

Cristian Melinte este convins că va reuși să promoveze cu UTA în Liga 1, de pe primul loc. Chiar dacă punctele din play-off s-au înjumătățit, iar decizia de la TAS nu a venit încă, liderul ligii secunde este decis să facă diferenţa în orice condiţii. Arădenii sunt pregătiți să câștige fiecare meci și să demonstreze, din nou, de ce au dominat cu autoritate campionatul. Căpitanul UTA-ei are declaraţii războinice înainte de startul play-off-ului: ”Fiecare meci o să fie greu, nu cred că putem spune că o să fie ușor. Este adevărat că o să avem primele două etape acasă, avem și acel avans de cinci puncte. E clar că plecăm cu prima șansă la promovare, la primul loc, pentru că avem și un lot foarte bun, o echipă bine închegată, practic toate atuurile să promovăm. Chiar după primele două-trei etape, dacă totul o să fie în favoarea noastră, o să putem să fim promovați.

Cred că toate cele șase echipe se vor lupta pentru primele două locuri. Toate echipele asta își pun în cap, nu cred că se gândesc la baraj, pentru că o să fie greu cu o echipă din Liga 1, indiferent care ar fi ea. Mai avem două săptămâni până la primul joc de acasă, cu Petrolul. Din punct de vedere fizic suntem sută la sută. Mai avem de pus la punct câteva aspecte tehnico-tactice, iar la ora primului meci cred că vom fi sută la sută pregătiți”, a declarat Cristian Melinte pentru Radio Timișoara.

Sunt sigur că tot Aradul este cu noi și își dorește să promovăm. Eu îmi doresc din suflet pentru suporteri și pentru clubul UTA să promovăm în prima ligă, pentru că am demonstrat că suntem cei mai buni”, a mai spus Melinte, pentru sursa mai sus citată. UTA începe play-off-ul din Liga 2 cu un avans de cinci şi şase puncte în faţa celorlaltor echipe, ca urmare a înjumătăţirii de puncte dictate de FRF.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *