Bulj savurează victoria, fanii au sărbătorit-o pe “Branki”

Bulj savurează victoria, fanii au sărbătorit-o pe “Branki”
0 comments, 17/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad a produs aseară una din surprizele actualului sezon din Liga Națională de baschet feminin. Arădencele s-au impus cu 70-65 în duelul cu CSM Satu Mare, victorie care practic blochează drumul adversarelor pentru primul loc în clasament, înaintea play-off-ului. Totuşi, trebuie menţionat că sătmărencele nu aveau mari speranţe la fotoliul de lider, atâta timp cât aveau nevoie de o victorie la mai mult de 18 puncte, pe terenul lui Sepsi, în ultima etapă.

“În primul rând vreau să felicit echipa mea. Am jucat foarte bine în apărare. Atmosfera din tribună a fost frumoasă și le mulțumim tutor fanilor care au venit la meci. Categoric, diferența s-a făcut în defensivă, am avut un presing mai mereu, iar după pauză ne-a mers jocul și în ofensivă,” au fost cuvintele antrenorului formației FCC ICIM, Bogdan Bulj.

Destiny Williams a avut din nou o prestație pozitivă atâta timp cât a jucat. Spre finalul sfertului 3, americanca a acumulat 5 greșeli personale, iar trupa pregătită de Bulj s-a văzut nevoită să se descurce fără pionul de bază de sub panou.

“Am avut probleme cu toate jucătoarele la capitolul faulturi. S-a accidentat și Ciotir, dar mă bucur că Bartok a intrat bine în meci. Echipa mea a fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Au luptat împreună tot timpul. E un lucru important”, a adăugat tehnicianul sârb.

Odată cu acest succes, FCC ICIM mai speră încă la locul 4 înainte de play-off. Calculele sunt simple: arădencele trebuie să-și câștige duelul din ultima etapă a sezonului regulat, cu Phoenix Constanţa, corelat cu o înfrângere a CSM Târgoviște în deplasarea de la Cluj-Napoca.

“E importantă această victorie mai mult psihologic. Vreau să câștigăm cu Constanța în ultima etapă, să jucăm mai bine și să pregătim play-off-ul așa cum trebuie. Vom vedea ce se va întampla în meciul direct dintre Cluj și Târgoviște”, a mai declarat Bogdan Bulj.

La finalul meciului, Brankicei Hadzovic i s-a pregătit o frumoasă surpriză. Suporterii şi conducerea clubului arădean au pus la cale un moment artistic, pentru a marca ziua de naştere a căpitanului! Un tort pentru sărbătorită, muzică şi confetti au marcat finalul unei partide reuşite în Polivalenta arădeană.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *