UPDATE: FCC ICIM are meci de prezentare cu Novi Sad

UPDATE: FCC ICIM are meci de prezentare cu Novi Sad
0 comments, 20/09/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Baschetbalistele arădene îşi încheie, în weekend, seria meciurilor de pregătire. Echipa antrenată de Miljan Medvedj întâlneşte sâmbătă, ora 16:30, în Polivalenta arădeană (intrare liberă), formaţia sârbă din Novi Sad, ocazie cu care îşi va şi prezenta lotul pentru noul sezon.

Prilej numai bun pentru suporterii ICIM-ului de a veni la sală şi de a urmări la treabă noua echipă a Aradului. FCC ICIM ar fi trebuit să joace şi mâine, cu prim divizionara maghiară Peac Pecs, dar testul a fost anulat din cauza problemelor de lot dinn tabăra arădeană: Harisson, Neagu, Burdgess și Glisic sunt accidentate, iar Fodor e învoită.

Debutul oficial în noul sezon e programat miercuri, 26 septembrie, când “galben-albastrele” vor înfrunta pe teren propriu CSU Braşov, în Cupa României. Returul se va juca trei zile mai târziu, pe 29 septembrie, sub Tîmpa.

Altfel, întregul colectiv al echipei şi conducerii clubului e alături de Márta Fodor, care trece prin clipe foarte grele: “Echipa FCC ICIM Arad este alături de Márta Fodor în aceste clipe triste, când se desparte de draga sa mamă. Întreaga echipă este alături de ea și transmite sincere condoleanțe întregii familii!”, se menţionează pe site-ul oficial al clubului.

Foto.lukarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *