Atletico 1997, a triumfat în Ungaria

Atletico 1997, a triumfat în Ungaria

Grupa de copii, Atletico născuţi 1997 a participat recent la un prestigios turneu, dedicat fotbalului juvenil. Desfăşurat în localitatea maghiară Debrecen, pentru copii pregătiţi de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, competiţia a însemnat un real succes. Un singur eşec, au  înregistrat micuţii arădeni în faţa unei grupe mai mari ca vârstă, Munkacevo SS 7, din Ucraina, scor 0 – 3. În celelalte partide galben- negrii a repurtat doar victorii, după cum urmează: 2-0 cu Munkacevo FC 7 din Ucraina, marcatori  Covaci și Moza, 1-0 cu Selecţionata Slovaciei, graţie golului înscris de Kilin  şi 1-0 cu Olasz Focisuli Debrecen, autorul golului Ghiunghiuş.

Lotul deplasat de cei doi antrenori, în Ungaria a fost următorul: Iacob, Moza, Irina, Petrache, Kilin, Burlacu, Covaci D., Popa David, Vasi, Man, Nica, Sava, Aldan, Zdrenţan, Prună, Cohuţ, Coşa, Manolea (jucător aflat în probe).

În acest, Păcurar și Tisza repetă acțiunea, dar cu Atletico1998.  înfruntând aceiași adversari, la care se mai adaugă şi CFR Cluj.

Cristi Păcurar și Francisc Tisza, au făcut şi ceva achiziţii, la grupa 1997 a fost transferat fundașul central Cristian Kilin de la Unirea Alba Iulia, iar la grupa 1998 a fost acontat portarul Florin Socarici, de la UTA.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *