UTA, cu mari probleme înaintea „finalei” de la Botoşani: „Lotul nostru este ca o infirmerie!”

UTA, cu mari probleme înaintea „finalei” de la Botoşani: „Lotul nostru este ca o infirmerie!”

Antrenorul UTA-ei, Ionuţ Badea nu se va putea baza pe cel mai bun „11” în deplasarea de vineri, ora 17:30, de la Botoşani, din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Alături de Isac, Medjimorec şi Ongaro, accidentaţi, va lipsi şi Dangubic, iar Miculescu şi Otele sunt incerţi, tot din cauza unor probleme medicale. Mai mult, Florentin Matei şi Cardoso au încă probleme de ordin fizic. Va reveni însă Benga, după ce înaintea meciului cu Academica a acuzat o stare febrilă şi nu a făcut parte din lot. „Avem enorme probleme de lot, mulţi jucători accidentaţi. După meciul cu Clinceniul, Miculescu şi Otele au acuzat accidentări, ei sunt în recuperare, au făcut antrenamente în această săptămână, dar controlate, nu de intensitatea celor normale. Sperăm să îi putem recupera până la ora jocului, ei vor face deplasarea şi vom vedea atunci în ce stare vor fi. La Dangubic a recidivat o accidentare mai veche şi cu siguranţă nu voi putea alinia cel mai bun „11” la Botoşani. Dar sunt sigur că jucătorii ce vor intra pe teren vor da maxim. Matei nu este încă 100% din punct de vedere fizic, Cardoso are şi el probleme de acest gen, pot spune la acest moment că lotul nostru este ca o infirmerie”, a anunţat Badea, destul de îngrijorat de ceea ce o va aştepta pe UTA în Moldova:

Dangubic s-a accidentat, iar Miculescu şi Otele sunt incerţi

„Adversara are calitate şi în ciuda faptului că au pierdut câţiva jucători importanţi, rămân o echipă redutabilă. Se poate spune că întâlnim şi o formaţie rănită, pentru că şi-au ratat obiectivul, acela de a pătrunde în play-off, deşi i-a fost la îndemână trei puncte în ultimele patru meciuri din sezonul regulat. Dar, per total, Botoşaniul a făcut lucruri excepţionale sub comanda lui Croitoru şi cred că este o reţetă a succesului ceea ce s-a întâmplat acolo în ultimii ani. Ne aşteaptă una din cele mai grele deplasări, e ca o finală, dar nu un meci decisiv, pentru că mai sunt multe puncte puse în joc.” FC Botoşani – UTA se joacă vineri, 18 martie, ora 17:30 şi contează pentru etapa a doua a play-out-ului din Liga 1. În clasamentul din play-out conduc chiar cele două adversare, moldovenii au 26 de puncte, iar arădenii 23, la fel ca şi Rapid şi Sepsi, cele două având însă golaveraje mai slabe.

Lituanienii Laukzemis şi Baravykas, spre naţională

Badea a anunţat şi alte convocări pentru jucătorii săi, în afara muntenegreanului Vukcevic, pe adresa sa venind deja chemarea la naţională pentru amicalele de săptămâna viitoare: „Din câte cunosc, Laukzemis şi Baravykas vor merge şi ei la naţională, probabil şi Miculescu. El dacă nu va juca la Botoşani şi va fi convocat la reprezentativa de tineret, va trebui să se prezinte la lot, să îl vadă medicul şi apoi se va întoarce la Arad, aceasta este procedura. În pauza internaţională nu vom risca un amical, pentru că oricum jucătorii vin după o perioadă încărcată, iar problemele de lot nu ne permit aşa ceva.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.