Amical reuşit, UTA – Şoimii Pâncota 3 – 2

Amical reuşit, UTA – Şoimii Pâncota 3 – 2

 

 

Amical reuşit ieri după amiază între UTA şi Şoimii Pâncota disputat pe stadionul Francisc Neumann din Arad pe durata a două reprize a câte 35 de minute fiecare. Antrenorii Roland Nagy şi Dan Stupar nu au putut conta pe Bălan, Hidişan şi Calvin – menajaţi după meciul cu Poli, plus accidentaţii Varga şi Chindriş. Liderul Ligii a IV-a arădene a evoluat cu mult elan, fiind de două ori în avantaj pe tabela de scor, doar experienţa şi diferenţa de două eşaloane şi-a spus în final cuvântul, UTA impunându-se cu 3-2 (1-2). Au marcat Drăghici, Fl. Gîlcă şi Capătă, respectiv Greholea şi Bulzan.

” A fost un antrenament perfect atât pentru noi cât şi pentru UTA. Un meci plăcut în care jucătorii tineri ai Pâncotei au alergat foarte mult, am reuşit să ţinem piept unei echipe ca UTA, normal că nici ei nu au turat motoarele la maxim. A fost un antrenament util pentru noi având în vedere că ne aşteaptă un meci foarte greu pe terenul celor de la Ineu, unde cu siguranţă va fi un meci de ” care pe care”– a declarat Dumitru Mitu

Pentru UTA au evoluat: Smaranda – Raţ, Pascariu, Pocuca, Siminic –Nicolae, Ignea, Purece, Nădăban – Drăgan, Drăghici în prima repriză, iar pe durata celei de-a doua repriză au mai fost folosiţi Amadio – Raţ (Douran), Suta, Gornic, Botiş – Fl. Gîlcă, A. S. Gligor, Neagoe, Suslak – Capătă, Coll.

De cealaltă parte Mihai Roşca i-a utilizat pe; Irimia (55 Pricope) – Pantin (20 Ruja), Românu (55 Cl. Popa), Brozbic, Nistor – C. Gîlcă, Mateiu, D. Mitu (55 Fl. Rus), Greholea – Bulzan (55 Viderok), Fl. Pavel (55 A.M. Gligor).

Antrenorul secund al UTA-ei, Dan Stupar se va prezenta mâine în faţa Comisiei de Disciplină pentru lămuriri în cazul conflictului cu managerul polist Daniel Stanciu, la pauza derby-ului de vinerea trecută. Tehnicianul arădean riscă o suspendare de câteva etape, dar şi o amendă importantă.

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *