AMEFA nu a reuşit să încurce Rapidul, în Superligă

AMEFA nu a reuşit să producă surpriza în bazinului Floreasa, în faţa Rapidului, întorcându-se cu mâna goală. În primul meci al dublei, gazdele s-au impus clar, cu 15-6, reuşite arădene semnate de Băltean, 3 Pîrîianu, Grama şi Palotaş, pentru ca a doua dispută, de duminică, să fie mult mai strânsă, dar cu avantaj tot de partea bucureştenilor, 8-7.

Pentru formaţia pregătită de Cristian Cosma au evoluat: Hodăgeu, Mircea, Băltean, Maier, Marinescu, Palotaş, Grama, Nagy, Iscenco, Drăghici, Samuilă, Laboncz şi Pîrîianu. AMEFA rămâne pe locul 8, penultimul, în clasamentul Superligii Naţionale de polo, cu doar şase puncte adunate în 20 de jocuri.

În aceeaşi etapă a 12-a, Corona Sportul a întrerupt seria pozitivă a Stelei, provocându-i campioanei prima înfrângere după un an şi jumătate. În dubla de la Braşov, a fost 8-8 şi apoi 10-9 pentru Corona.

Clasamentul se strânge acum foarte mult, Steaua şi Sportul având 55 de puncte, iar CSM Digi, învingătoare în dubla cu Dinamo, apropiindu-se la doar un punct, 54.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.