A fost Memorialul Ionuț Leac, ediția a 8-a

A fost Memorialul Ionuț Leac, ediția a 8-a

Terenul sintetic de la Șega a fost gazdă pentru opt echipe de copii cu vârsta maximă de 10 ani, care s-au întrecut la o nouă ediție a Memorialului Ionuț Leac. Competiția a revenit echipei CS Atletico Arad, care a învins în finală pe ACS Viitorul Arad, scor 1-1 și 2-0 după departajare.

Au participat, pe lângă cele două finaliste, formațiile ACS Progresul Pecica, CS Unirea Sântana, care alături de cele două echipe care au evoluat cu trofeul pe masă au completat Grupa A, iar CS Socodor, AFC UTA Arad, ACS ACB Ineu și AS Galaxy Brad au alcătuit Grupa B a turneului.

 

S-au înregistrat următoarele rezultate:

Pecica – Viitorul 0-0

Atletico – Sântana 5-0

Pecica – Atletico 0-1

Sântana – Viitorul 0-2

Atletico Viitorul 1-2

Pecica – Sântana 1-0

 

Socodor – Ineu 0-1

UTA – Brad 2-0

Socodor – UTA 0-2

Brad – Ineu 1-0

UTA – Ineu 2-0

Socodor – Brad 0-2

 

În semifinale, Atletico a trecut de UTA cu 2-1, iar Viitorul a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se impune în fața celor de la Brad, cu 2-1 (0-0).

Partida pentru locurile 5-6 le-a opus pe Ineu și Pecica, zarandanii reușind să învingă la mare luptă, cu 1-0. Pentru Progresul Pecica, antrenorul Ioan Florin Bănățan și delegatul Lucian Mocanu au aliniat următorul lot de jucători: Armin Lakatos, Vlad Ponta, Ayan Prisăcaru, Lucas Giulău, Peter Antal, Alexandru Todoruț, Eduard Gomboș, Luca Morar, Alexandru Mocanu, David Dragoș, Eduard Gyorky și Darius Brânzei.

În jocul pentru locurile 7-8, formația din Socodor s-a impus în fața celor de la Sântana cu 2-1 (0-0).

Asistența a fost alcătuită din părinți, iar la final, toată lumea a primit cupe și diplome, întregind bucuria copiilor după o activitate în aer liber, într-o zi frumoasă de toamnă.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *