Luptătorii arădeni atacă titlul

Luptătorii arădeni atacă titlul

 

Mâine cu începere de la orele 09.00, Sala de Sport a Liceului „D. Ţichindeal” găzduieşte finala Campionatului Naţional de lupte greco romane la juniori. Sportivii clubului CS Astra Arad vor să cucerească titlul cu orice preţ. În urma deciziei Federaţiei Române de Lupte ultima etapă din sezonul regulat la juniori, a fost anulată. În urma acestei decizii finala CN se va disputa cu o lună mai devreme, Aradul primind organizarea acestui eveniment.

Luptătorii pregătiţi de Spiridon Stanciu pornesc favoriţi la câştigarea titlului naţional pe echipe, după ce în cele trei etape disputate până acum au ieşit învingători. Alături de sportivii de la CS Astra, la startul competiţiei se vor alinia Bucovina Rădăuţi, CSŞ Botoşani, Rapid, Delta Tulcea şi CSŞ Slatina.

Principala contracandidată la titlu, Dinamo Bucureşti nu s-a calificat în ultimul act, aşa că a sosit momentul să câştigăm primul titlu pe echipe din istoria luptelor arădene. Suntem favoriţi, dar mai avem un hop de trecut, ultimul act al competiţiei, certitudinea vine după ultimul meci” – a declarat Spiridon Stanciu, antrenor coordonator la CS Astra.

Din lotul arădean fac parte; Grăjdan, Ştefan, Borcea, Macarei, Anton, Mocanu, A. Tamaş, Ianţoc, Pârvan şi Dumangiu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *