Pîncota s-a întors cu mâna goală de la Tărlungeni

Pîncota s-a întors cu mâna goală de la Tărlungeni
0 comments, 03/10/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Divizionara secundă arădeană a pierdut astăzi la Tărlungeni, scor 2-1 (2-0), în primul meci al etapei a şasea din seria a II-a. Derby-ul suferinţei, cele două echipe fiind despărţite înaintea etapei de un singur punct, le-a revenit braşovenilor, care au controlat clar prima parte, când au şi reuşit să îşi asigure cele trei puncte. Nici bine nu a început meciul, că gazdele au şi trecut în avantaj, căpitanul Liviu Nicolae reluând imparabil cu capul din şase metri, după o centrare a lui Sorin Marin, de pe stânga. Acelaşi Nicolae putea face 2-0 peste alte două minute, dar şutul său a trecut puţin alături. Gazdele şi-au continuat sarabanda ratărilor, iar Cristea în două rânduri a ratat desprinderea pe tabelă.

O primă parte modestă pentru şoimi

Cea mai ocazie a primei părţi s-a consemnat în minutul 29, când Forika a şutat din doar patru metri în transversala porţii apărate de Paşcalău. Cel mai activ jucător al Unirii, Sorin Marin, a făcut până la urmă 2-0 cu patru minute înainte de pauză, el marcând cu un şut excelent de la 30 de metri, mingea lovind iniţial şi bara transversală. Singura şansă a Pîncotei în prima repriză s-a consemnat în minutul 43, Alin Mihai reluând cu capul puţin alături. Nemulţumit de jocul echipei sale, Cuedan i-a aruncat în luptă pe Dubeştean şi Monac, dar tot echipa din Tărlungeni a fost mai periculoasă, la ocaziile lui Elek, Pricop şi mai ales Antal, ultimul fiind blocat în minutul 76 în postură de singur cu portarul.

Alin Mihai a dat iluzia revenirii

Ocaziile s-au răzbunat şi în minutul 78, Alin Mihai a înscris cu capul din 7-8 metri, după o centrare venită din stânga. Gazdele au negociat însă bine finalul de joc, până la ultimul fluier doar Siminic, cu o lovitură de cap ce a trecut alături, fiind periculos. Victorie preţioasă pentru formaţia de lângă Braşov, scor 2-1, în vreme ce Pîncota rămâne fără victorie după şase etape şi riscă să cadă mâine pe ultimul loc al seriei.

Formaţii:

Unirea: Niczuly – P. Chiş, I. Şerban, Forika, Iaru – C. Pricop (77 Marcăş), Dâlbea, N. Cristea, S. Marin (69 Petra) – Elek, L. Nicolae (64 Antal) (cpt.). Antrenor: Daniel Bona

Şoimii: O. Paşcalău (cpt.) – Pantea, R. Lung, Cruşoveanu (69 Mitu), Siminic – Polgar (57 Monac), Issa (46 Dubeştean), Fl. Cuedan, Huţanu – Al. Sălăjan, A. Mihai. Antrenor: Dan Cuedan

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.