UTA susţine, sâmbătă, primul amical al verii

UTA susţine, sâmbătă, primul amical al verii
0 comments, 06/07/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA anunţă că Ionuț Popa are sub comandă încă trei jucători cu profil ofensiv. E vorba de atacanții Alexandru Pop (24 de ani, Dacia Unirea Brăila) și Stephan Yuri Coulibaly (20 de ani, ivorian), și de mijlocașul lateral Norbert Janos (20 de ani, Ferencvaros). Cei trei au început antrenamentele alături de echipă.

Sâmbătă e ziua primului test pentru roş-albi: de la ora 11:00, pe arena din Sînnicolau Mic, UTA e față în față cu Elore Bekescsaba.

Altfel, la stadionul Motorul continuă operaţiunea de montare a gazonului sintetic. În cele trei zile de la preluarea amplasamentului de pe arena din Aradul Nou, angajații firmei gălățene ISCHIA SPORT au avansat cu lucrările.

S-au renivelat sectoare din suprafața concasată de Primărie, s-a așternut stratul geotextil și shockpad-ul de amortizare, dar au și apărut primele două segmente de gazon.

Deşi totul ar putea fi gata până la începutul lunii august, cel târziu, Ionuţ Popa e destul e pesimist şi spune că nimeni nu va omologa terenul, pentru că suprafaţa de sub gazon e vălurită. Astfel că UTA nu ştie nici acum unde va debuta în noul sezon al Ligii a II-a.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *