Doar egal, cu ungurii. Ionuţ Popa e mulţumit

Doar egal, cu ungurii. Ionuţ Popa e mulţumit
0 comments, 08/07/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a pus punct săptămânii de pregătire centralizată sâmbătă dimineață, prin intermediul primului amical al verii. Ionuț Popa a abordat meciul într-o formulă aproape nouă, cu doar trei dintre titularii sezonului trecut aflați în echipa de start.

Vizitatorii, locul 3 sezonul trecut în NB II, au fost compacți și au oferit adversitate serioasă tinerei trupe arădene, care, odată ce a început să se ”simtă”, și-a creat câteva situații, dar scorul a rămas nemodificat.

La zece minute scurse din actul doi, a venit și deschiderea scorului: Norbert Janos a transformat perfect, cu stângul, la semiînălțime, în dreapta portarului, o lovitură liberă de la 20 de metri frontal, 1-0 (55).

Răspunsul maghiarilor a venit repede, înaltul Szelpal a reluat cu capul, din 7 metri, o centrare sosită din dreapta, 1-1 (58). UTA a încercat să reacționeze repede, fără succes însă, iar cei care aveau să înscrie au fost tot cei din Bekescsaba: Manea a fost neatent la o minge în propria suprafața de pedeapsă, Szalai a speculat și l-a învins pe Țurcan, 1-2 (70).

Ultimul cuvânt l-a avut tabăra arădeană, cu patru minute înainte de sfârșit: Zamfir a degajat lung, mingea a ajuns la Alex Pop, care a fost mai șiret decât fundașii adverși și a tras cu sete sub bară din careul mare, 2-2.

”Toți jucătorii mi-au plăcut, pentru efort, pentru tot ce au făcut, mai puțin pentru greșelile individuale. Aș fi vrut să îi văd și pe Enescu, Matei și Opriș, aș fi vrut să îl văd pe Petra în altă poziție (n.n. mijlocașul a intrat în echipa de start după ce Cristinel Matei a acuzat o accidentare). Am încheiat perioada de pregătire centralizată, acum urmează un program care le permite jucătorilor să crească, eu pun bază pe ciclul săptămânal. Lista jucătorilor care pot veni la noi rămâne de completat, plus că eu aștept încă unul sau doi jucători de valoare. Întâi să rezolvăm ce e de rezolvat”, a comentat Ionuț Popa.

UTA: Țurcan (85 Zamfir) – Costin (80 R. Iuga), Manea, Benga, Vădrariu (46 Suslak) – Coulibaly, Tănase – Cubleșan, Petra (78 Dan), Janos (74 Copaci) – Pop. (uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *