UTA şi fotbalul arădean, în doliu: s-a stins antrenorul Ionuţ Popa…

UTA şi fotbalul arădean, în doliu: s-a stins antrenorul Ionuţ Popa…

Ionuț Popa s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 67 de ani, la secția ATI din cadrului Spitalului Clinic Județean Arad. Internat în urmă cu două săptămâni, în urma unui stop-cardiorespirator, fostul antrenor al UTA-ei şi al atâtor altor echipe din fotbalul românesc nu și-a mai revenit din comă. Un nou stop cardio-respirator, suferit astăzi, i-a fost fatal lui „Mister”, care se chinuia de anul trecut cu o boală nemiloasă.

Fotbalul arădean şi cel românesc pierd un antrenor de mare valoare, care a  antrenat în cariera sa echipe ca UTA, Poli Iași sau ACS Poli, practic cele trei intrându-i cel mai mult la suflet.  Din păcate, Ionuţ Popa nu a mai putut trăi, măcar de pe patul de spital, revenirea „Bătrânei Doamne” pe prima scenă. Tot el o promovase în Liga 1, în 2002.

Ultima echipă pe care a condus-o a fost UTA, pe care a preluat-o în aprilie 2018 și de care s-a despărțit oficial în iunie 2019. Ionuț Popa a stat ultima oară pe bancă la Arad, în meciul cu ACS Poli, câştigat de „roş-albi” cu 2-1.

Tristeţea îşi face loc, acum, în sufletele utiştilor şi tuturor celor care l-au cunoscut…

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *