Zile decisive pentru revenirea spectatorilor pe stadioane! UTA aşteaptă veşti bune

Zile decisive pentru revenirea spectatorilor pe stadioane! UTA aşteaptă veşti bune

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că va avea noi discuții cu Guvernul României privind revenirea spectatorilor pe stadioane și așteaptă o decizie clară după data de 1 iulie. Oficialul LPF spune că este și dorința fanilor de a reveni pe stadioane, iar forul pe care îl reprezintă se simte nevoit să ofere informații concrete în acest sens. „Trebuie să reanalizăm cât mai repede cu Guvernul dacă suporterii vor putea reveni pe stadioanele de fotbal. Dacă vom efectua anumite sondaje, ele ne pot arăta situația clară în teren. 60-70% dintre suporteri vor să revină pe stadion respectând regulile de distanțare socială.

Sper ca de pe 1 iulie să avem o decizie mai clară, să știm clar dacă se va reveni în acest sezon. Dacă nu, măcar să avem o dată orientativă„, a declarat Justin Ștefan, la Digi Sport Special. UTA aşteaptă şi ea o decizie în favoarea revenirii spectatorilor pe stadioane, mai ales că primele două meciuri din play-off le va disputa acasă, pe 4 şi 11 iulie.

Liderul din Liga 2 s-ar bucura măcar de 3-400 de spectatori prezenţi pe „Motorul”, în limita acelui procent de 10% dus în discuţie zilele trecute. UTA va mai avea un meci acasă, cu Rapid, pe 25 iulie, când mai mult sigur va putea fi susţinută de suporteri. Finala Cupei României, programată la Craiova, ar putea avea parte şi ea de spectatori.

 

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *