Puştii Viitorului au început pregătirile de iarnă

Puştii Viitorului au început pregătirile de iarnă

Pentru a face față cu brio tuturor competițiilor sportive din cea de-a doua parte a sezonului, băieții Viitorului Arad s-au lansat într-un adevărat tur de forță. Cei care au dat startul cantonamentelor de iarnă sunt băieții grupelor 2004-2005. Conduși de Dinu Maghici și Andrei Muțiu, aceștia au plecat dumincă la Gyula, unde desfășoară deja antrenamente zilnice de forță și rezistență. Această sesiune solicitantă se va încheia în data de 10 februarie. Va urma apoi plecarea în cantonament a grupei 2001, care a început deja pregătirile pe plan local. Ei participă la patru antrenamente pe săptămână, desfășurate pe terenurile fotbalistice arădene.
Seniorii clubului vor pleca alături de antrenorii Flavius Moisa și Adrian Sas sâmbătă, 11 februarie. Tot atunci vor da startul pregătirilor de iarnă și băieții grupei 2003. Îndrumați de Norbert Jozsa și Marius Mihăilă, aceștia se vor deplasa la Băile Herculane, unde, timp de cinci zile, vor lua parte la sesiuni complexe de antrenamente, pentru dezvoltarea rezistenței și a strategiei de joc. Întoarcerea acasă a băieților este programată pe data de 16 februarie.
Se pregătesc de plecare și fotbaliștii grpelor 2006 și 2009. Băieții conduși de Norbert Jozsa și Flavius Pavel vor începe cantonamentul joi, 16 februarie, în aceeași localitate a județului Caraș-Severin, iar grupa 2009, antrenată de Flavius Pavel, își va desfășura sesiunea de antrenamente la Gyula.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *