UTA, la prima victorie în amicale: 1-0 cu CD Castellon

UTA, la prima victorie în amicale: 1-0 cu CD Castellon
0 comments, 08/02/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a dispus cu 1-0 de CD Castellon, echipă din al patrulea eşalon al Spaniei. Meciul disputat la Oliva Nova, acolo unde arădenii îşi desfăşoară cantonamentul, a fost dominat de jucătorii lui Laurenţiu Roşu, care au înscris unicul gol al amicalului prin nou venitul Dumitru Muntean.

Fostul sătmărean, aflat la prima reuşită în tricoul “alb-roşu”, a înscris cu un şut plasat din careu, după o pasă a lui Adrian Petre. UTA a început testul de pe pământ iberic în formula: Miron – Polgar, Celea, Filaret, Burlă – Costin, Tarcea, Adili, Copil – Stahl, Curtuiuș. În repriza a doua au intrat pe teren Miron – David, Adili, Celea, Burlă – Muntean, Polgar, Copil, Vlad – Petre, Stahl. Pe parcurs au mai jucat: Mara – Manea, Jorza, Vîlceanu, Tănase şi Copaci.
E prima victorie în amicalele iernii pentru UTA, care sâmbătă înfruntă formaţia chineză Dalian Yifang, în ultimul test din Spania. Arădenii revin acasă pe 12 februarie, urmând să primească apoi încă două zile libere. Duminică, 19 februarie, la ora 13, e programat un amical, la Arad, cu FK Dinamo Pančevo, grupare de eşalon trei din Serbia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *