Obiectiv îndeplinit pentru Vladimirescu

Obiectiv îndeplinit pentru Vladimirescu
0 comments, 23/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Deocamdată, singura dintre echipele arădene care îşi asigură prezenţa în eşalonul trei şi în sezonul viitor, este CS Vladimirescu 2003.

Asta graţie victoriei obţinute împotriva timişenilor de la Mama Mia Becicherecul Mic, scor 2-0 (1-0), la capătul unei partide disputate pe Stadionul Motorul, din Aradul Nou.

Formaţia pregătită de Cristi Sculici a trecut rapid la atac, reuşind să deschidă scorul încă din min. 6, atunci când, din marginea careului mic, Mirciov a înscris cu o lovitură de cap, după un corner executat de Ciubăncan, 1-0.

Şi după primul gol, tot cei din “Vladi”  s-au aflat la cârma jocului, evoluând pragmatic şi atent, reuşind săţină oaspeţii la distanţă de poarta lui Florin Rusu. “Pizzarăşii” trecându-şi în cont, în prima repriză, o singură ocazie notabilă, prin Hodiş, care a tras pe lângă poartă din marginea careului mare. La pauză gazdele au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol.

Stresul celor din Vladimirescu avea să se risipească în minutul 56, când Petrescu l-a angajat bine în adâncime pe nou intratul Leucuţa, iar acesta a trimis un lob perfect, peste portarul oaspeţilor, de la 16 metri. Bănăţenii au încercat să iasă la joc, au atacat mai mult, dar acţiunile lor au fost oprite de apărarea arădenilor

Finalul a declanşat fiesta, consfinţind o victorie mai mult decât meritată a grupării din Vladimirescu, care aşteaptă liniştită finalul sezonului.

Au evoluat:

Vladimirescu: Fl. Rusu – Coca, Sighete, Mirciov, Istin – Kocsis (min. 69 Homorogan), Banilievici, Petrescu (min. 71 Georgiu), Ciubăncan – Rus (min. 55 Leucuţa), Alin Mihai (min. 75 Cozea).

Mama Mia: Culda – Stefanovici, Zurbagiu, Hecsko, Burduhos – Radu (min. 63 Semenea), Telescu, Buda (min. 63 Scîntee), Bâldea (min. 63 Centea) – Hodiş, Dragodan.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *