Naţional Sebiş, doar egal

Naţional Sebiş, doar egal
0 comments, 23/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Formaţia de pe Crişul Alb, Național Sebiș a reuşit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, în compania bihorenilor de la Unirea Valea lui Mihai, 1-1 (1-0), la capătul unei partide dominate cu autoritate.

Cel care a deschis scorul în min. 20, pentru 1-0,  a  fost jucătorul de la gazed Ember, dar a urmat apoi o adevărată sarabandă a ocaziilor, printre care şi două bare, ratate cu nonşalanţă.

Naţionalului i-a mai fost refuzat un gol, pentru un off-side discutabil, iar cum în fotbal ocaziile se răzbună, în min. 75 a venit egalarea, Dumiter a trimis un şut spre poarta gazdelor, Cornea a deviat uşor balonul, păcălindu-l pe Şoltez care nu a mai putut face nimic, 1-1.

La finalul celor 90 de minute, tabela arăta scorul de 1-1, un rezultat care nu risipeşte nici pe departe emoţiile grupării de pe Crişul Alb legate de retrogradare.

Antrenorul Adi Abrudean a început partida cu: Șoltez – Cornea, Nicolau, Situwe, Viderok – Mohamed, Francescu, Ember, Bozian – Necșulescu, Băd. Pe parcursul meciului au mai intrat Budur și Dîrvaru.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *