“Lupii” negativi! Petrolul – Rapid se joacă, meciul cu UTA reprogramat săptămâna viitoare?

“Lupii” negativi! Petrolul – Rapid se joacă, meciul cu UTA reprogramat săptămâna viitoare?

Fanii petrolişti primesc şi o veste bună după scenariul dramatic care a lovit clubul săptămâna trecută. Jucătorii retestaţi pentru coronavirus după rezultatele negative au avut parte de confirmările aşteptate. Testele au oferit în totalitate aceleaşi rezultate, astfel că Petrolul poate reveni pe teren. 18 jucători primiseră rezultate negative la testarea de săptămâna trecută. Cu toţii au fost testaţi din nou marţi, iar rezultatele primite în cursul serii au oferit vestea cea bună.

Niciunul dintre jucători nu a fost testat pozitiv, astfel că echipa lui Costel Enache poate reveni la antrenamente începând de astăzi. În mare proporţie, derby-ul cu Rapid se va desfăşura conform programării iniţiale, sâmbătă, de la ora 20, pe Stadionul Ilie Oană. Hamza Younes, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Serge Yvann Ekollo, Armando Vajushi și Adrian Nicolae vor fi testaţi din nou.

Oricare dintre ei poate reveni în condiţiile în care va fi testat negativ de două ori într-un interval de 48 de ore. Întregul lot de jucători şi-a încetat antrenamentele la Petrolul după testările efectuate săptămâna trecută. Amânat, meciul cu UTA s-ar putea juca în săptămâna care începe pe 13 iulie, după cum a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. (realitateasportiva.net)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *