Victoria Zăbrani îşi cunoaşte calendarul din mini-grupa de baraj

Victoria Zăbrani îşi cunoaşte calendarul din mini-grupa de baraj

Comitetul de Urgență FRF a aprobat calendarul pentru mini-turneele de baraj de promovare în Liga a III-a.  Astfel, pentru accederea în al treilea eşalon fotbalistic, prin tragere la sorți au fost deja stabilite 14 mini-grupe de câte trei echipe, în fiecare mini-grupă urmând să se dispute trei meciuri, fiecare dintre acestea pe teren neutru. Duelurile se vor disputa conform tabelei Berger de patru echipe: 2 vs 3, 1 vs 2, 3 vs 1, iar câștigătoarele fiecărei mini-grupe vor promova în Liga 3.

Datele de disputare vor fi 1 august, 5 și 9 august, toate meciurile urmând să se dispute de la ora 17:30. Cum în mini-grupa sa, campioana județului Arad, Victoria Zăbrani, are numărul de ordine 2, ea va intra pe teren pe 1 august contra celei mai bune echipe din Caraș-Severin, iar pe 5 august contra celei din Gorj.

La această oră, echipa lui Dorel Mutică nu îşi cunoaşte încă adversarele, asta pentru că AJF-urile din Gorj și Caraș nu au stabilit nici acum campioanele, dar nici modalitatea în care le vor alege.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *