La CS Vladimirescu e stabilitate

La CS Vladimirescu e stabilitate
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

În urmă cu un an, CS Vladimirescu câştiga meciul de baraj, adjudecându-şi astfel dreptul de a evolua în eşalonul trei al fotbalului românesc. Iată după un sezon 2012-2013 deloc uşor, trupa lui Cristi Sculici a reuşit să se menţină la acest nivel al fotbalului românesc.

Urmează ca în zilele ce urmează Cristi Sculici împreună cu preşedinteleRolland Szabo să  pună totul pe tapet, să analizeze unde s-a greşit ş ice strategie vor adopta pentru sezonul 2012-2013. Toate acestea bineânţeles nu se vor face decât în prezenţa primarului Ioan Crişan, omul care a fost, este şi va fi alături de echipa din Glogovatz.

Despre evoluţia echipei CS Vladimirescu, edilul şef are numai cuvinte de laudă, pentru tot ce s-a realizat în sezonul care tocmai s-a încheiat, adică s-a atins obiectivul propus, menţinerea în Liga a III-a.

“Privind cu un an în urmă, spuneam că nu ne propunem decât să rămânem în Liga a III-a și uite că am reușit. Eu sunt mulțumit. Copiii au tras, au fost corecți și față de noi, pentru că nu suntem atât de bogați și nu avem atât de mulți bani. Am avut și sponsori, însă știți cum e, toată lumea invocă criza și așa și este, până la urmă. Ne gândim de-acum la ce urmează, dorim să ne clasăm mai sus, undeva în primele cinci, apoi sperăm în alt viitor. Eu zic să o luăm cu pași așezați, dar siguri. Trebuie să implicăm Primăria mai mult. Până acum, ne-am implicat mulțumitor, echipa chiar este de interes local. Spectatori vin din ce în ce mai mulți, este echipa noastră și dorim, împreună cu antrenorul, profesorul Cristi Sculici, să avem o pepinieră puternică proprie. Sperăm că noul Consiliu va aproba o anumită sumă pentru echipă, un buget adevărat, care să fie cunoscut la începutul fiecărui campionat, plus sponsorizările necesare. Am fi nerealiști să vorbim de culmi înalte acum, vorbim peste doi ani.” – a declarat Ioan Crişan

De cealaltă parte sufletul echipei din “Vladi” antrenorul Cristi Sculici are deja în minte o strategie pentru sezonul viitor, iar ceea ce-şi doreşte cel mai mult este stabilitatea la club, ceea ce se pare că a obţinut-o deja.

 „În linii mari, ştim ce vrem să facem. La momentul potrivit, vom anunţa.Cel mai mult ce-mi doresc este stabilitate şi linişte la club. Pe plan sportiv, încă nu suntem în vacanţă, echipa secundă mai are încă două etape, apoi vom face banchetul de final de an şi abia atunci vine vacanţa. Pentru jucători, nu şi pentru noi”, a subliniat Cristian Sculici.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *