HC Arad aproape de a spune “pas”

HC Arad aproape de a spune “pas”

Situaţia financiară precară care macină clubul de handball HC Arad, nu dă semene de îmbunătăţire. Incertitudinea şi neliniştea domnesc în continuare în sânul echipei pregătite de Dan Dumitru. Oficialii clubului i-au lăsat şi de sărbătorile pascale, fără bani pe componenţii echipei, vântul bătându-le prin buzunare de mai bine de jumătate de an. Cinci din jucătorii luaţi cu împrumut de la Poli Timişoara, Arseni, Szentpeteri, Mihăieş, Ungureanu şi Roşca, au fost chemaţi la un joc amical pe Bega, în timp ce restul lotului aşteaptă un semn pozitiv din partea conducerii.

 „Situaţia este în aer, chiar nu ştim ce vom face, pentru că băieţii nu au primit niciun ban. A rămas să ne întâlnim săptămâna viitoare, dar nu ştiu cu cine o să ne mai să vedem. Sperăm ca marţi să primim o veste bună”, declară antrenorul Dan Dumitru.

În condiţiile actuale, problema se pune dacă handbaliştii arădeni vor mai continua campionatul.HC Arad mai are de disputat cinci meciuri din acest campionat  Următorul pe teren propriu în 20 aprilie, cu Universitatea Craiova şi două zile mai târziu, în deplasare la Sfântu Gheorghe.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *