Curtici – Lipova, derby-ul etapei în Liga 4. Vezi programul

Curtici – Lipova, derby-ul etapei în Liga 4. Vezi programul
0 comments, 09/09/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Primele trei etape din Liga a IV-a nu au consemnat foarte multe surprize, astfel că Lipova, Crişul şi Curticiul au punctaj maxim, anunţându-se încă de pe acum ca principalele candidate la promovare.

În plutonul fruntaş e şi Victoria Felnac, deja o confirmare a returului din stagiunea precedentă, în vreme ce Sântana şi mai ales Pecica par să fi rămas restante în debutul noului sezon. De altfel, cea din urmă echipă a pierdut acasă în faţa grănicerilor, în cel mai interesant duel al rundei trecute. Etapa a patra a primului eşalon judeţean programează două partide interesante, la Şimand, acolo unde “şoimii” vor încerca să încurce socotelile Unirii Sântana, în vreme ce la graniţă, Frontiera Curtici speră să dea încă o lovitură, în faţa celei mai bine cotate echipe a campionatului, Şoimii Lipova.
În rest, Crişul şi Felnacul au jocuri ceva mai accesibile, fiind la îndemâna lor să obţină trei puncte. În schimb, pe celelalte terenuri se va juca deschis, rezultatele finale fiind greu de preconizat. Cert e că se anunţă cea mai interesantă rundă a începutului de sezon, una în care favoritele ar putea pierde puncte.

Liga a IV-a, etapa 4:
CS Ineu – Cetate Săvârşin
CS Dorobanţi – Crişul Chişineu Criş
Şoimii Şimand – Unirea Sântana
Frontiera Curtici – Şoimii Lipova
Victoria Zăbrani – ACS Socodor
Voinţa Mailat – Păulişana Păuliş
Victoria Felnac – CS Glogovăţ
UTA III – Progresul Pecica.
*Cu excepţia meciului de la Ineu, programat sâmbătă, ora 11, restul etapei se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 17.

[standings league_id=19 template=extend logo=true]

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *