Man a debutat la Steaua. Număr cu greutate pentru arădean

Man a debutat la Steaua. Număr cu greutate pentru arădean
0 comments, 09/09/2016, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Dennis Man a debutat ca titular la Steaua, la doar câteva zile de la transferul său. Fotbalistul adus de la UTA Bătrână Doamnă a jucat 53 de minute în meciul de Cupa Ligii cu FC Botoşani, pe care roş-albaştrii l-au câştigat cu 2-0, calificându-se astfel în semifinalele competiţiei în care s-au impus în precedentele două ediţii. “M-am simţit mândru să îmbrac tricoul Stelei şi sper că m-am descurcat bine pentru primul meci. Nu mă aşteptam să fiu titular, m-am bucurat când am aflat. Sper să vină curând şi primul gol”, a declarat atacantul de 18 ani. Noul jucător al Stelei a îmbrăcat tricoul cu numărul 7, unul cu greutate în istoria roş-albaştrilor: “Sunt conştient că am un număr greu, dar eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine şi să-mi ajut echipa”.
Tânărul atacant al vicecampioanei este încântat de felul în care a fost primit la echipă şi spune că are multe de învăţat de la Laurenţiu Reghecampf.
“Colegii m-au primit bine, dar mă aşteptam la asta, pentru că sunt jucători foarte valoroşi. Învăţ mereu de la domnul Reghecampf. Eu sunt foarte atent la ce-mi spune şi sunt sigur că voi învăţa foarte multe de la el”, a precizat Man.
Sursă: digisport.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.