BC ICIM Univ. “Vasile Goldiş” Arad – Bega Danzio Timişoara

BC ICIM Univ. “Vasile Goldiş” Arad – Bega Danzio Timişoara

Mâine cu începere de la orele19.00, la Sala Sporturilor “Victoria” din Arad, campioanele de la ICIM  întâlnesc pe teren propriu echipa similară Bega Danzio Taimişoara. Învingătoare în mai toate întâlnirile cu bănăţencele, fetele pregătite de Zoran Vsic nu urmăresc altceva decât victoria. Cu un bilanţ de patru victorii şi o înfrângere ICIM-ul nu-şi mai permit nici un eşec în acest tur de campionat, altfel se distanţează de lidera CSM Târgovişte.

“Bega Danzio Timişoare nu este o echipă de neglijat, de accea trebuie să tratăm meciul cu cea mai mare seriozitate. Au în lot jucătoare valoroase cum ar fi; Pesovic, Stoenescu, Moroşan sau Kine. Noi însă trebuie să ne facem treaba şi să ne continuăm seria de victorii”, a declarat Zoran Visic – antrenor ICIM Arad

O veste deloc îmbucurătoare pentru formaţia de pe Mureş este că junioara Alina Crăciun s-a accidentat grav la unul dintre antrenamentele acestei săptămâni iar aseară a venit diagnosticul medicilor; ruptură de ligamente încrucişate, drept urmare, va lipsi cel puţin şase luni de pe teren.

În schimb o veste îmbucurătoare este că Milovanovic şi Drăgoescu sunt refăcute complet după accidentări, astel încât Visic va putea conta pe ele în partida de mâine din etapa a VI-a Campionatului Naţional de Baschet Feminin.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *