Cupa Cartierelor Arad la fotbal

Cupa Cartierelor Arad la fotbal
0 comments, 27/10/2011, by , in Fotbal, Ultimele stiri

 

De mâine, Asociația Județeană de Fotbal Arad începe  al treilea proiect din 2011 dedicat fotbalului larg. Dorel Cura, Vasile Rad și Ioan Hamza vor da startul Cupei Cartierelor, turneu de fotbal consacrat în primă fază  fetelor.

După succesul proiectelor obținute de AJF în acest an, mă refer la Cupa Femina, de unde s-a născut echipa feminină a UTA-ei, și la Campionatul de fotbal pe plajă, care a dus și la construirea a două terenuri, urmează să dă drumul celui de-al treilea, Fotbalul pe cartiere. Am gândit, împreună cu colegii Vasile Rad și Ioan Hamza, să se desfășoare în două etape.
Prima începe vineri, de la 12,00 și e dedicată fetelor. În scurt timp, o derulăm și pe cea dea două, pentru băieți. Pe termen lung, finalitatea va fi încropirea unui campionat al cartierelor, coorodonat de Asociația Județeană de Fotbal. Sper că, așa cum am avut finalitate la Femina, să se întâmple la fel”, a declarat Dorel Cura, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad.

Alături de AJF Arad sunt; Inspectoratul Școlar și a Direcția Județeană de Sport și Tineret Arad, preşedintele DorelCura dorind să aducă mulțumiri inspectorului general Mirela Aldescu, precum și lui Gabriel Iazbinski și Alexandru Meszar.  Finanțarea acestui proiect este  asigurată de Consiliul Local Municipal și  Primăria Arad.

Avem 8 echipe, iar întreaga acțiune se vrea, de fapt, o selecție pentru îmbunătățirea lotului echipei UTA. Regulamentul nu permite să joace decât fete de liceu, așa că fiecare echipă a primit denumirea cartierului în care se află”, a subliniat  Nelu Hamza, șeful de proiect.

Cele opt  formații participante sunt: Liceul Agricol – Centru 1, Colegiul Economic – Centru 2, Iuliu Maniu – Podgoria, Liceul Curtici – 6 Vânători, Liceul Textil – Alfa, Liceul Pecica – Gai, LPS – Bujac, Csiki Gergely – Pârneava. Meciurile se vor disputa la sala de sport” Bendea”,  pe durata a două reprize,  câte 10 minute, cu opauză de 3 minute.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *