WOPAR a pierdut la Oradea

WOPAR a pierdut la Oradea

În singurul meci disputat de West Olimpia Phoenix, în cadrul primului turneu zonal al eşalonului second al baschetului românesc, a pierdut în faţa celor de la CSU Oradea2. Arădenii s-au lovit de aceeaşi problemă, întâlnită mai mereu la echipele satelit. Folosirea jucătorilor de la prima echipă. Din păcate Aradul nu are o echipă de primă ligă de la care să poată împrumuta câţiva jucători, măcar pentru meciurile decisive. Aşa că totul stă pe umerii tinerilor din echipă şi a antrenorilor George Mandache şi Alexandru Pteancu. WOPAR-ul a fost învinsă cu scorul de 69-56.

“Adversarii noştri au venit cu 4 jucători de la prima echipă, şi s-a simţit diferenţa. Au avut 4-5 jucători de peste 2 metri. Am pierdut dar nu dramatizăm, mergem mai departe. A fost mulţi cei care ne-au cântat prohodul, care au spus că nu prindem nici returul, dar iată că am fost prezenţi la turneu, şi vom fi şi la cel semifinal. Ar fi cazul însă ca cei care pot, să pună umărul la viitorul nostru”, a spus Alexandru Pteancu, preşedintele grupării arădene.

Cel de-al doilea turneu zonal se va disputa la Timişoara în perioada 27-29 aprilie, când WOPAR-ul va da piept cu BC Timişoara 2, U Mobitelco Cluj 2 şi Timba Timişoara.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *