WOPAR mai are nevoie de o victorie

WOPAR mai are nevoie de o victorie

Cu două victorii, în această parte a doua a campionatului, cu CSM 2 Oradea şi U 2 Cluj, baschetbaliştii de la West Olympia Phoenix Arad au fost învinşi, la Timişoara, de liderul seriei, Timba.

WOPAR, ocupă la această oră locul doi în seria a V-a a Diviziei B, la egalitate de puncte, cu echipa de poziţia a treia, U 2 Cluj, acumulând zece puncte, la 6 de liderul Timba. Cu câte nouă puncte fiecare, CSM 2 Oradea şi BC 2 Timişoara se află pe locurile patru şi cinci.

Elevvii pregătiţi de George Mandache şi Alexandru Pteancu, mai au de disputat încă o restanţă, în 25 martie, tot pe Bega, cu BC 2 Timişoara. În cazul unei victorii WOPAR va ocupa locul secund la finalul sezonului regulat. Urmează apoi încă două turnee de play-off, ambele la Timişoara, în 2-3 aprilie, şi la finalul aceleiaşi luni. După care, în luna mai, este programat turneul semifinal, acolo unde vor fi prezente Timba şi West Olympia Phoenix Arad, alături de primele două clasate în  seria a III-a, cel mai probabil CS Sf. Gheorghe şi Corona Braşov.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *