Wopar a fost la un pas de victorie!

Wopar a fost la un pas de victorie!

       Baschetbaliştii de la West Olympia Pheonix Arad au avut o evoluţie plină de curaj, la Cluj, împotriva echipei secunde a campioanei en-titre, Mobitelco, care au folosit în lot trei jucători aduşi de la prima echipă.

       La finalul primului sfert, elevii lui George Mandache şi Sandu Pteancu conduceau cu scorul de 25-21, diferenţa menţinându-se şi la pauza mare, scor 38-33 pentru arădeni. Cu zece minute înainte de final tabela arăta 56-60. Din nefericire, WOPAR avea să cedeze în ultimele minute, clujenii au profitat de oboseala adversarilor, preluând cu autoritate conducerea, impunându-se cu scorul de 79-65 (21-25, 12-13, 23-22, 24-5).

       „Per ansamblu, în primele trei sferturi am evoluat mai bine decât în meciul cu Timişoara, în special în apărare. Din păcate, pe final oboseala şi-a spus cuvântul… A fost însă un meci frumos… Asta e, mergem mai departe, avem nevoie de modestie şi multă muncă…“ a declarat antrenorul echipei arădene, George Mandache.

       West Olympia Pheonix încheie turul campionatului, printr-un joc pe teren propriu, sâmbătă, 10 decembrie, în compania liderului seriei, Timba Timişoara. Partida va avea loc la Sala de sport a Universităţii „Aurel Vlaicu“.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *