Vrei să pariezi live și să ai succes? Iată ce ai de făcut

Vrei să pariezi live și să ai succes? Iată ce ai de făcut
0 comments, 03/07/2018, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Să câștigi la pariuri live nu este deloc greu, însă pentru a avea succes pe termen mediu și lung trebuie să respecți o serie de reguli pe care ni le-au furnizat profesioniștii. Cu toții știm că pariurile live pot asemănate cu o armă cu două tăișuri: pe cât de ușor și rapid îți poți multiplica banca pariind pe parcursul desfășurării partidelor, pe atât de ușor poți ajunge la sapă de lemn; Așa că nu ai decât să urmezi aceste sfaturi dacă vrei să faci parte din prima categorie:

Pariază numai după ce ai analizat un meci în profunzime și ai argumente clare în favoarea acelui pronostic. Atunci când pariezi live trebuie să ai mintea limpede, pentru că va trebui să iei deciziile ceva mai rapid, așa că nu te apuca să pariezi pe meciuri din competiții pe care nu le cunoști și fără să fi analizat partida în prealabil. Dacă nu faci asta și pariezi de plictiseală, atunci când ești beat sau atunci când ești obosit, nu vei face altceva decât să te autosabotezi.

Totodată, nu uita să cauți și motive contra pronosticului vizat, pentru că altfel riști să devi mult prea subiectiv și să faci o analiză viciată. Arta stabilirii predicțiilor de calitate constă tocmai în capacitatea pariorului de a evalua ponderea fiecărui argument cules.

Nu juca sume mari înainte să-ți testezi metoda. Indiferent de stilul tău de joc și de strategia pe care o vei folosi, ai face bine să-ți testezi așteptările cu sume modice înainte de a trece la mize mari. Intră și află spre exemplu: Unibet depunere minimă, după care începe să joci, dar cu sume mici. Apoi, odată ce ai un eșantion de câteva sute de pariuri poți trece la treabă, însă nu uita să pariezi responsabil, adică să nu joci niciodată bani destinați altor cheltuieli și nici sume care te-ar putea afecta emoțional în caz de eșec.

Nu paria orbește, ci vizionează partidele pe care pariezi. Statistica este precum un costum de baie: arată totul, dar ascunde esențialul. Dacă statisticile ar spune totul, până acum ar fi existat statisticieni/matematicieni care ar fi falimentat agențiile de pariuri online, însă acest lucru după cum se vede, nu s-a întâmplat. Cifrele îți pot spune multe despre o partidă, însă nu-ți vor putea indica atmosfera de pe teren, șansele de gol reale ale celor două formații și dacă una dintre echipe cedează în mod deliberat teren adversarei, sau pur și simplu dacă este asaltată.

Pariază o mixă fixă la fiecare pariu pentru a elimina din presiunea pe care o vei simți la cald. Atunci când urmărești o partidă îți vor veni multe idei și te vei gândi la foarte multe posibile scenarii. Creierul tău va fi ocupat cu destule, așa că dacă joci o miză fixă de fiecare dată, te vei putea concentra mai bine pe șansele reale ale pronosticurilor și nu vei pierde timp hotărându-te asupra mizei.
În același timp, această strategie de money management nu este una deloc rea, mai ales dacă ne gândim că majoritatea profesioniștilor joacă astfel, și anume mizează undeva între 0.5% și 2% din banca lor inițială pe fiecare bilet.

Nu te gândi niciodată să recuperezi rapid pierderile. Nu există nici un parior care să câștige toate pariurile pe care le joacă. De altfel, profesioniștii se bucură să aibă o rată de 55% dintre pariuri câștigate la o cotă medie de aproximativ 2. Pur și simplu, oricum vrei să o iei, înfrângerile fac parte din joc. Asta e, chiar și profesioniștii mai au luni negative de-a lungul unui an. Totul este să privești situația pe termen lung și să te concentrezi asupra unui scop realist pe care să-l obții la sfârșit de sezon.

Problema este că majoritatea pariorilor nu pot aștepta să treacă ziua fără să joace la recuperare. Prin urmare, majoritatea nu încheie ziua cu vreun leu în cont. Nu face și tu la fel!

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *