Vladimirescu s-a impus la Caransebeş

Vladimirescu s-a impus la Caransebeş
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Fără emoţiile retrogradării, CS Vladimirescu a tratat cu multă lejeritate partida din deplasare cu Autocatania Caransebeş. Arădenii s-au impus cu scorul de 3-2, cu toate că au evoluat fără indicaţiile celor doi antrenori, Sculici şi Puia, rămaşi acasă pentru a contribui din plin la sărbătoarea prilejuită de “Zilele comunei Vladimirescu”. De menţionat că doar 13 jucătoro au făcut deplasarea la vecinii bănăţeni.

 

Primul care a deschis tabela a fost Puşcă, după ce Mitrea a respins în faţă un balon şutat de la distanţă. “Vladi” nu a stat prea mult pe gânduri, iar cu câteva minute înainte de pauză, Ciprian Rus a reuşit egalarea după ce a făcut slalom printre trei adversari, a şutat de la colţul careului mare, 1-1. Golghetereul celor din Vladimirescu, Alin Mihai a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj la vestiare pentru timpul de odihnă, astfel la pauză oaspeţii conduceau cu scorul de 2-1.

După pauză caransebişenii au ieşit la joc, dominând toată partea a doua a mecviului, iar fostul jucător care a trecut şi prin ograda răposatei ACU Arad, Şandru a reuşit egalarea în minutul 80, scor 2-2. Trupa lui Sculici nu s-a lăsat intimidată, iar un minut mai târziu experimentatul Marius Ciubăncan (foto) a triblat totul în cale, după care l-a lobat frumos pe portarul oaspete, şi astfel a asigurat succesul celor de la CS Vladimirescu. Nimic nu s-a mai întâmplat până la finalul celor 90 de minute şi astfel scor final Autocatania Caransebeş – CS Vladimirescu 2-3

„A fost un meci foarte frumos, mult petse media Ligii a 3-a. Băieţii merită sincere felicitări pentru cum au evoluat, mai ales că am făcut deplasarea în condiţii speciale, fără antrenori şi doar în 13 fotbalişti”, a declarat Ciprian Roşca, directorul sportive CS Vladimirescu.

La succesul arădenilor au contribuit: Mitrea – Banilievici, Sighete, Mirciov, Istin – S. Leucuţa, Petrescu, Ciubăncan, Iancu (min. 60 Negru) – Rus (min. 80 Tudoroiu).

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *