Viorel Duru a aruncat bomba!

Viorel Duru a aruncat bomba!
1 comment, 08/01/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

     În cadrul emisiunii “Fotbal la matineu” difuzată la postul Sport Total FM, Viorel Duru a făcut o declaraţie bombă pentru echipele de Liga a II-a, care visau să urce în primul eşalon de sub locul 2, în cazul neacordăriii licenţei uneia dintre primele două clasate sau chiar amândorura. Astfel, conform noului ROAF, dacă una sau mai multe din echipele clasate în Liga a II-a pe locurile promovabile la finalul anului competiţional 2011-2012 nu primeşte licenţa pentru Liga 1, atunci locul respectiv nu se ocupă! Ideea e una cât se poate de simplă, Liga I poate începe din vara lui 2012 cu mai puţine echipe decât cele 18 cât ar fi normal, dacă 5 echipe nu vor întruni condiţiile pentru licenţiere se va juca şi cu 13 echipe.
“Vor putea juca în Liga I numai cluburile care obţin licenţă! S-a scos din regulament paragraful care făcea referire la ocuparea locurilor vacante. Le-am comunicat cluburilor acest lucru la seminarul ţinut la începutul lunii decembrie 2011, dar este bine să anunţăm şi acum. Nu numai că nu pot promova echipele din Liga a II-a care nu se află pe primele două locuri din seriile lor, ci şi cele din Liga I, de pe locurile 15, 16, 17, 18 nu mai pot spera să joace în Liga I cu condiţia ca una de deasupra liniei retrogradării să nu ia licenţa. Putem juca cu 15, 14, 13 echipe, câte vor luă licenţă!”, a declarat oficialul FRF.
Cu siguranţă această decizie dă peste cap toate planurile conducerii echipei UTA, dar şi a celorlalte pretendente la un loc aşa zis promovabil, din seria de vest a ligii a 2-a.

About admin

One comment

  1. Dellas7
    January 8th, 2012 9:13

    Ce idiot e Duru ăsta… vorbește fără să gândească…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *