Viitor promiţător pentru Bernadette Balint

Viitor promiţător pentru Bernadette Balint

Unul dintre cele mai puternice turnee de tennis de masă destinat juniorilor şi cadeteţilor este „2012 Italian Junior & Cadet Open“. Acesta a oferit o nouă ocazie pentru Bernadette Balint de a dovedi că reprezintă una din marile speranţe ale tenisului de masă românesc şi european.

”Detti” nu s- a mulţumit doar cu medalia de bronz cucerită cu echipa de junioare a României, sportiva de CSM Arad a reuşit să îşi adjudece şi medalia, de argint, în proba de dublu, unde, alături de Andreea Roşca, a ajuns până în finală, pierdută, din păcate, în faţa perechii germane Yuko Imamura – Theresa Kraft, după un meci aprig disputat.

La simplu, arădeanca, a trecut, pe rând, de reprezentantele Slovaciei, Egiptului, Spaniei şi Ungariei, în sferturi reuşind să o învingă pe „germanca“ Yuko Imamura, a 7-a favorită a întrecerii. Din păcate, în semifinale ea a pierdut la cealaltă sportivă din Germania, Theresa Kraft, după un meci echilibrat, dus până în setul decisiv. Eşecul şi-a pus amprenta şi asupra meciului din finala mică, Detti cedând în faţa croatei Mateja Jeger.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.