Victorie lejeră pantru Crişul Chişineu Criş

Victorie lejeră pantru Crişul Chişineu Criş
0 comments, 07/05/2012, by , in Fotbal, Liga4

Aflată în clasament, la foarte mică distanţă de liderul Şoimii Pâncota, contracandidata la promovare a ligii a 4-a Arad, Crişul Chişineu Criş nu a avut prea mari probleme în partida cu Şoimii Tauţ.

Nici cinci minute nu au trecut de la debutul partidei, când Cristi Berar a reuşit să deschidă scorul, 1-0 pentru trupa lui Tie şi Drida. Bucuria gazdelor a durat doar 10 minute, în minutele 16 respectiv 18, Radu Popa şi Alin Drăgan (foto) au adus până la pauză oaspeţii în avantaj, 1-2.

Acelaşi Berar de la gazde a reuşit să restabilească egalarea pentru Şoimii, în minutul 53. Finalul meciului a aparţinut în întregime oaspeţilor, neobositul Popa avea să reuşească tripla în acest meci, după ce a mai înscris de două ori în minutele 79 şi 81. După cele 90 de minute regulamentare de joc, tabela indica 2-5.

„Am avut meci greu, pe un teren care nu ne-a convenit, nu se prea poate juca fotbal la Tauţ. A fost, în schimb, mult angajament şi, per total, mă pot declara mulţumit. Toţi băieţii mei abia aşteaptă meciul şi asta e bine. Cred că vom aduce multă lume în tribună, un lucru pozitiv pentru un oraş ca şi Chişineu Criş. Nu e vorba de rivalitate, vor fi în joc doar ambiţiile provocate de primul loc şi dorinţa de a fi campioni. Cel mai bun va câştiga”, a declarat Alin Drăgan,

Tauţ: R. Burian – Roman, Peia, Savin, Gyenge, A. Arhilie, Cr. Berar, Creţu, Corbu, Fedor, Vancea. Au mai jucat: Păcurar, Tisza, Oaidă, Leuca.

Crişul: Dulhaz – Lăcătuş, Toseschi, Grădinaru, Sechereş, Cati, M. Ponta, Raşca, Turcuş, Drăgan, R. Popa. Au mai jucat: Faur, Gornic.

Arbitri: Cristian Burza – Remus Naghi, Sebastian Pantea. Observatori: Adrian Apătean, Dănuţ Cios.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.