Victorie importantă în Liga a III-a pentru Naţional Sebiş

Victorie importantă în Liga a III-a pentru Naţional Sebiş
0 comments, 13/11/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Naţional Sebiş continuă să aibă rezultate bune pe teren propriu. Înfrângerile cu ASU Poli şi Metalurgistul Cugir nu i-au descurajat pe jucătorii lui Călin Cojocaru, care au depăşit cu brio un examen greu, împotriva incomodei şi ambiţioasei echipe din Lugoj. După o repriză echilibrată şi destul de săracă în faze de poartă, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică la doar două minute scurse din partea a doua.

Dobricean a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, iar din lovitura liberă acordată, Avramescu a deschis scorul cu un şut imparabil de la 30 de metri. Conturile au fost încheiate în minutul 72, atunci când Călin a şutat puternic de la marginea careului, iar Velici a profitat de respingerea greşită a portarului advers, marcând în poarta goală după un dribling scurt, scor final 2-0.

Formaţia de pe malul Crişului Alb rămâne pe podium şi aşteaptă acum un pas greşit al Cugirului, pentru a reveni pe locul doi în seria a IV-a din eşalonul trei. Naţional a început meciul de astăzi în formula: Păduraru – Rosenblum (Dăruială), Stupu, Neacșu, Cherecheș – Lazea, Avramescu (Stegaru) – Călin, Unguru (Stoian), Susan (Rus) – Velici.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *