Victorie a UTA-ei BD la Caransebeş, Pîncota pierde la Oradea

Victorie a UTA-ei BD la Caransebeş, Pîncota pierde la Oradea
0 comments, 10/10/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă a obţinut astăzi o victorie importantă la Caransebeş, scor 2-0, cu care se menţine în plutonul fruntaş al seriei a II-a din eşalonul secund. Prima parte a meciului a fost în general destul de echilibrată, cu o echipă arădeană mai matură şi pragmatică, dominând tactic jocul. „Roş-albii” au deschis scorul în minutul 27, atunci când Strătilă a marcat cu un şut la vinclu, după o acţiune prelungită, la care au mai participat Hlistei şi Szekely. Până la pauză s-a jucat mai mult între cele două careuri, cu UTA BD având mai mult posesia şi gestionând bine avantajul minim. Tot arădenii au ieşit mai decişi de la vestiare şi dominarea UTA-ei s-a concretizat în minutul 55, Jorza marcând cu un şut plasat de la 13 metri, după o aşezare perfectă a lui Strătilă.

Victorie arădeană fără dubii

A urmat apoi un şut periculos trimis de Chindriş, respins cu greu de Pascal, iar meciul se îndrepta deja spre o victorie clară a formaţiei pregătite de Roli Nagy. Până la final, important de menţionat ar fi revenirea în echipă a lui Alin Gligor şi ratarea lui Curtuiuş, din minutul 80, care singur cu Pascal, a irosit şansa unei victorii la scor de forfait. UTA BD obţine o victorie meritată şi rămâne în mare formă în deplasare, unde se simte excelent până acum în acest sezon. Nagy a început în formula: Miron – Polgar, Manea, Botiş, Burlă – Chindriş, Jorza, Strătilă (77 Copil), Hlistei (75 Gligor) – Curtuiuş, Szekely (66 Man).

Zbor frânt la Oradea

În schimb, Şoimii Pîncota a pierdut surprinzător la Oradea, pe terenul falimentarei FC Bihor, echipă care deşi în moarte clinică, obţine a treia victorie la rând în campionat şi a doua consecutivă pe teren propriu. Gazdele au început mai bine meciul de pe stadionul „Iuliu Bodola”, iar Ferik şi Trabalka au trecut pe lângă gol în primul sfert de oră, la două nesincronizări în defensive Pîncotei. Tot Bihorul putea deschide scorul în minutul 27, Remeş reluând mingea trimisă din corner de Andor, dar Irimia a scos in extremis de pe linia porţii. „Şoimii” s-au dovedit şi ei periculoşi până la pauză, dar Alin Mihai şi Pavel au şutat puţin alături, astfel că după prima parte scorul a rămas alb. Bihorul a deschis scorul în minutul 58, atunci când Mintaş a reluat cu capul, din opt metri, după o centrare a lui Andor.

Au coborât de pe podium

Pîncota a forţat egalarea în ultima jumătate de oră, fără însă a crea mare pericol la poarta bihoreană. Ba mai mult, gazdele putea să mai înscrie pe final, dar veteranul Irimia a salvat miraculos în faţa lui Andor. Trupa lui Ionuţ Popa ratează astfel şansa de a rămâne pe podium, fiind devansată de echipele din Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte. Şoimii Pîncota a început în formula: Irimia – Dan, Dubeștean, Pascariu, Siminic – Pavel (83 Fuchs), Issa – Pirtea, Danci (62 Leucuţa), Oprea (62 Dragalina) – A.Mihai.

Foto: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *