Victoria Zăbrani în cădere liberă

Victoria Zăbrani în cădere liberă
0 comments, 16/04/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victoria Zăbrani a disputat un meci în deplasare pe terenul celor din Mailat, în cadrul etapei cu numărul 25 a Ligii a 4-a Arad. După acel 6-1 aplicat de UTA II în etapa trecută a venit rândul unui 5-0(3-0) aplicat de trupa din Mailat.

Doar 22 de minute au rezistat elevii lui Riviş fără gol, după ce Stănaie a executat un corner peste toată apărarea Zăbraniului, mingea ajunge la Mailat care trimite mingea în poarta goală. După nici 6 minute, gazdele beneficiază de o lovitură indirectă din careul Zăbraniului, Drecin pasează uşor pentru Asmarandei care şutează năpraznic pe poartă, scor 2-0. Cu un minut înainte de pauză, vine rândul lui Vida să marcheze şi să aducă scorul la 3-0.

După pauză, în minutul 55, gazdele beneficiază de un penalty, executat ca la carte de Vida, 4-0. Din minutul 65, gazdele rămân în 10 oameni după ce Dragoş vede al doilea galben şi implicit eliminarea. În minutul 69, Drecin execută o lovitură liberă, se opune Mîţ, dar acelaşi Mailat plasat excelent trimite în poartă pentru 5-0.

Voinţa Mailat: Vasii-Bălă, Mut, Paşcu, Hettman (Toda 82), Vidac (Gagiu 70), Drecin (Pană 70), Stănaia, Asmarandei, Răduţ, Mailat. Antrenor: Radu George

Victoria Zăbrani: Krajkar – Lionti, Moţ (Păcurari 83), Mîţ, Luculescu – Ungur (Stoiu Denis 76), Gîdea (Edu 50), Iancu, Geanîm – Hodan, Talpaş. Antrenor: Riviş Claudiu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *