Victoria Felnac se alătură campaniei „Împreună pentru Florin Hidișan!”

Victoria Felnac se alătură campaniei „Împreună pentru Florin Hidișan!”

La fel ca alte cluburi, asociații sau simpli sportivi, ACS Victoria Felnac, ocupanta locului 3 la finalul anului trecut în Liga 4 Arad, se alătură și ea campaniei de ajutor financiar pentru fotbalistul Florin Hidișan, fostul utist confruntându-se cu grave probleme de sănătate. Un gest cu atât mai frumos cu cât el vine din partea unei echipe din fotbalul județean.

Situația lui „Hidi” s-a complicat în primele zile ale lui 2022, iar acum el are nevoie de o sumă mare de bani pentru a merge în Austria pentru tratament. Iată mesajul celor de la „VI-FE”, care se alătură campaniei printr-o licitație, prin intermediul contului de Facebook:

„ÎMPREUNĂ PENTRU FLORIN HIDIȘAN!

Familia VI-FE se alătură campaniei prin care îl sprijinim pe fostul fotbalist Florin Hidișan, care de aproape un an se luptă cu o formă gravă de cancer.

Are nevoie de o sumă importantă de bani pentru a beneficia de un tratament important în Austria.
Acum se află internat la Spitalul de Gastroenterologie și Chirurgie Medicală 3 din Cluj Napoca, unde îi va fi montată o proteză la stomac, iar mai apoi va urma tratamentul extrem de costisitor în Austria.

Vă rugăm să vă alăturați și voi campaniei și să îl sprijiniți pe Florin! Aveți mai jos conturile în care puteți dona pentru fostul fotbalist.

Tot în cursul zilei de astăzi, vom organiza aici pe pagina noastră o licitație pentru un obiect extrem de special, iar suma licitată va merge direct în contul lui Florin Hidișan.

CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801
CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Vă mulțumim!

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.