Victoria Felnac face furori în fotbalul judeţean: „Vrem să câştigăm Cupa!”

Victoria Felnac face furori în fotbalul judeţean: „Vrem să câştigăm Cupa!”

Trupa lui Marcel Duşan e performeră în faza judeţeană a Cupei României. Victoria Felnac a făcut a treia victimă cu nume în competiţia „KO”. După echipele din Pecica şi Zăbrani, Crişul Chişineu Criş a fost spulberată astăzi de formaţia de Liga a V-a, la capătul unui meci în care gazdele au marcat prin Gyorgy 2 (47, 56) şi Topac 2 (69, 85). Partidă aflată la discreţia totală a Felnacului, care demonstrează încă o dată că are echipă de eşalon superior. „Un meci bun, în faţa unei formaţii mature, cu jucători valoroşi şi experimentaţi. Dar prin determinare şi agresivitate am reuşit să îi învingem la scor. Practic, ei nu şi-au creat nici o ocazie mare de gol, în vreme ce noi am dominat autoritar repriza a doua, când am şi reuşit să marcăm cele patru goluri. Ciba chiar mi-a spus la final că echipa sa nu a fost dominată şi presată de nici o echipă de Liga a IV-a, cum a fost astăzi la Felnac”, ne-a declarat Marcel Duşan.

Cine îi mai opreşte pe „VI-FE”?!

Victoria a jucat împotriva Crişului în următoarea formulă: Linguraru – Panin, Rotar, Matei, Hettmann, Şule, Gîdea (Sabău), Rusz (Topac), Vidac, Maxim, Gyorgy (Felnacichi). Felnacul merge bine nu doar în Cupă ci şi în campionat, unde ocupă primul loc cu punctaj maxim, victorii pe linie, 8 la număr şi golaveraj 32-7! „Sunt antrenorul acestei echipe din 2013, iar de atunci am pierdut un singur meci şi am făcut cinci egaluri, în rest avem doar victorii. Secretul nostru este multă muncă, pregătire bună şi condiţii pe măsură, plus că oamenii de aici m-au înţeles şi mi-au acordat credit total. Suntem neînvinşi de 16 meciuri şi dominăm campionatul, este clar că avem echipă de Liga a IV-a”, mai spune Duşan.

Marcel Duşan, un antrenor pe val

Alături de promovare, unde se bate cu Săvârşinul, „VI-FE” vrea să dea lovitura şi în Cupa României, competiţie unde are până acum un traseu excelent: „Cu siguranţă îmi doresc să câştig Cupa. Acum, într-adevăr avem şi posibilităţi, suntem pe val şi până în primăvară, când se joacă semifinalele, vreau să mai aduc 2-3 jucători. Respectăm celelalte trei adversare rămase în competiţie, echipe bune de Liga a IV-a, dar sunt convins că putem juca finala, sper să o şi câştigăm”, încheie Marcel Duşan, un antrenor fericit la Felnac.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *