Vi-Fe câștigă lejer, cu un om în minus: Victoria Felnac-Voința Mailat 2-0

Vi-Fe câștigă lejer, cu un om în minus: Victoria Felnac-Voința Mailat 2-0
0 comments, 25/09/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Cu un om în minus, Victoria Felnac reușește să se impună cu scorul de 2-0, în fața Voinței Mailat.

Etapa 6 din Liga 4 Arad aduce la terenul din Felnac peste 150 de spectatori dornici să vadă un meci de calitate, mai ales că echipa favorita se află pe podiumul ligii. Partida începe cu o tatonare din partea ambelor echipe dar gazdele au o ușoară dominare cu multe mingi care ajung în față pentru Flavius Băd. După prima jumătate de oră a partidei gazdele pot număra deja cel puțin trei ocazii clare de gol dar portarul Sergiu Barabaș face minuni, fost jucător al Felnacului vrea să arate că este un portar valoros. Deși meciul nu este deloc încins, arbitrul Bogdan Loredan reușește să irite spiritele în rândul spectatorilor împărțind cartonașe galbene, în special echipei gazdă.

Nervozitatea tribunei crește odată cu eliminarea lui  Viorel Gabor, care, la un fault obișnuit de joc, primește direct cartonașul roșu, lăsând Victoria Felnac în zece jucători. Cu câteva minute înaintea sfârșitului primei reprize apare și golul gazdelor, la o lovitură liberă lateral stânga, mingea centrată este ștearsă ușor cu capul de Alexandru Borteș, portarul fiind spectator, scor 1-0.

Repriza secundă începe cu atacuri repetate ale celor din Mailat, care au și o bară dar contraatacurile gazdelor îl solicită pe portarul Barabaș, reușind să scoată in etremis două mingi în bară. Două șuturi năprasnice de la 18 metri, opera lui Valentin Butura, sunt scoase cu greu de portar în corner și urmează inevitabilul gol secund,  marca Flavius Băd și VI-FE este aproape de victorie încă din minutul 60, scor 2-0.

În ultimele minute centralul prelungește partida cu patru minute iar ultima fază aduce coșmarul pe teren. La o minge în adâncime care pare să ajungă la portarul Barabaș, deodată cu el sare și nou-intratul Alex Sabău care în urma ciocnirii rămâne inconștient pe teren. Este chemată Salvarea care reușește să-l readucă la o stare stabilă dar este transportat urgent la spital având numeroase contuzii la cap și maxilar.

”Am reușit să demonstrăm că putem bate și cu un jucător în minus pe teren, Mailat s-a ținut bine. Am reușit să trecem, mental, peste eșecul suferit săptămâna trecută la Chișineu Criș și abordăm cu încredere partida viitoare, de la Săvîrșin” a declarat Dan Cuedan, antrenorul echipei Victoria Felnac.

”Am știut că cei de la Mailat vin pentru a se apăra, pentru a nu primi multe goluri, noi i-am învins și în meciurile de pregătire, dar acum am jucat în zece și jucătorii și-au făcut datoria. Sunt mâhnit pentru incidentul de la finalul partidei și îi urez lui Alex însănătoșire grabnică, din partea mea și a întregii echipe” a adăugat președintele clubului, Dan Ristin.

[standings league_id=19 template=extend logo=true]

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *