Utistul Miculescu a ajuns şi pe „radarul” Craiovei lui Rotaru! Îşi va putea păstra UTA golgheterul, în iarnă?

Utistul Miculescu a ajuns şi pe „radarul” Craiovei lui Rotaru! Îşi va putea păstra UTA golgheterul, în iarnă?

David Miculescu este unul din cei râvniţi jucători din Liga 1, golgheterul UTA-ei trezind interesul FCSB-ului – cu toate că Gigi Becali s-a enervat după ce oferta de 500 de mii de euro pentru decarul „Bătrânei Doamne” nu a fost băgată în seamă de oficialii arădeni – şi mai nou al CS Universitatea Craiova (echipă care din candidată la titlu a ajuns să se lupte pentru un loc de play-off), patronul Mihai Rotaru promiţând întăriri puternice în iarnă. Autor a şase goluri în cele 21 de etape de campionat, fără să fie atacant de meserie, Miculescu s-a numărat printre cei mai constanţi şi buni fotbalişti ai formaţiei lui Laszlo Balint, poate singurul capabil să facă diferenţa în faţa porţii. Golgheterul „roş-albilor” mai are contract cu UTA încă un an şi jumătate, iar impresarul Bogdan Apostu afirma în toamnă că nu va fi lăsat să plece de la Arad fără măcar un milion de euro. Din informaţiile noastre, Miculescu nu ar fi încântat de o mutare la FCSB, poate şi datorită „reclamei” proaste pe care o are Becali în raport cu jucătorii tineri, pe care îi percepe drept o „marfă”, dar un interes al Craiovei ar putea să îi suscite interesul. Doar că în joc mai e şi UTA, care dacă ar renunţa în iarnă la cel mai eficient jucător al său, ar putea să îşi ia deja adio de la play-off, mai ales că deocamdată nu vin veşti despre transferul vreunui atacant.

UTA se ţine tare şi cere preţul corect, decarul arădenilor nu ar vrea la FCSB

Probabil că utiştii încearcă să îl ţină la Arad până la finalul acestui sezon, urmând ca vara anului viitor să fie momentul perfect al unui transfer benefic atât pentru el cât şi pentru club. Miculescu se numără şi printre cei mai eficienți jucători sub 21 de ani din Liga I. În actualul sezon, el a punctat de șase ori pentru arădeni şi se află la egalitate pe primul loc la acest capitol, cu Jovan Markovic, de la CSU Craiova. Într-un clasament al golgheterilor după 21 de etape, decarul echipei arădene se află pe locul 9, cu şase reuşite. Cei mai buni marcatori, până acum, sunt Jefte Betancor, de la Farul, autor a 11 goluri, Andrei Ivan, zece reuşite şi Florin Tănase, FCSB, cu nouă goluri în cont. Revenind la interesul pentru Miculescu, Universitatea Craiova pare a avea cale liberă în tentativa de a-l aduce în Bănie, după ce Becali a anunţat că nu mai dă un ban pentru transferuri, enervat de distanţa mare faţă de CFR Cluj, de zece puncte! Contactat de ProSport, Gigi Becali a acceptat să vorbească despre inițiativa pe care o are Mihai Rotaru, de a-i transfera pe utistul Miculescu şi Păun, de la Sepsi.

Becali a spus „pas”, Craiova are cale liberă în cursa pentru Miculescu

E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el. El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum. Oricum, nu mai are nicio șansă la titlu și să zică mulțumesc dacă intră în play-off. Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoșani, iar de noi și CFR ce să mai spunem. Stai că au de furcă și cu Farul lui Gică HagiEu nu am ajuns fraierul Ligii 1 și prostul jucătorilor. La mine nu e hotel ca să vii și să stai, te odihnești pe teren, iar apoi să îi iei banii lui Becali și să pleci acasă cu contul plin. Nu am echipă de cupele europene așa cum îmi doresc, iar eu ca să aduc bani de acasă nu mai vreau”. UTA, pe 9 în Liga 1, cu 27 de puncte, care încă mai speră la primele şase locuri şi CSU Craiova, locul 5, 32 de puncte, sunt adversare directe în lupta la play-off, Rotaru dorind probabil şi să-şi slăbească una din principalele contracandidate.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.