Utiştii sunt retestaţi pentru COVID-19, după o primă săptămână de pregătire

Utiştii sunt retestaţi pentru COVID-19, după o primă săptămână de pregătire

Primele două clasate în Liga a II-a, UTA şi CS Mioveni, le-au luat faţa contracandidatelor la promovare şi când a venit vorba de strâns rândurile, conform protocolului pe sănătate conceput de Ministerul Tineretului și Sportului. Argeşenii lui Claudiu Niculescu s-au reunit primii, urmaţi de arădeni, care au deja o săptămână de pregătire. Aşadar, utiștii sunt retestaţi în această dimineață pentru COVID-19, cu menţiunea că nu pot părăsi Hotelul Subcetate şi conform protocolului, primesc vizita angajaților DSP.

Ultima testare va fi făcută peste alte şapte zile, iar dacă și la aceasta jucătorii și antrenorii vor ieşi negativi, teoretic, ar putea începe antrenamentele colective, dacă bineînţeles şi autorităţile vor permite acest lucru. Vă reamintim că liderul Ligii a II-a, UTA se antrenează în aceste zile în grupuri formate din câte patru jucători, supravegheate de staff-ul tehnic.

Între timp, cu sprijinul impresarului Bogdan Apostu au fost rezolvate și cele câteva situații contractuale ce necesitau renegocierea după data de 30 iunie. Astfel, UTA are și din punct de vedere contractual lotul valid pentru play-off-ul ligii secunde, ce va debuta, dacă nu apar situații neprevăzute legate de pandemia de coronavirus, pe data de 4 iulie.

(foto: uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *