Utiştii mici pregătesc duelul din Cupă, cu CFR Cluj

Utiştii mici pregătesc duelul din Cupă, cu CFR Cluj

Miercuri, 13 martie, de la ora 12:00, UTA Under 19 dispută sferturile de finală ale Cupei României. Trupa lui Sandu Gaica și Adi Ungur merge la Cluj, pentru duelul cu CFR, echipă pregătită de Sorin Oncică, și el component al UTA-ei în urmă cu 12 ani.

Arădenii au ajuns în această fază după ce în toamnă au trecut cu 1-0 de Școlar Reșița și cu 2-0 de CS Hunedoara. Clujenii i-au învins pe vecinii de la Universitatea, 6-5, apoi i-au învins pe CSS Baia Mare cu 5-2.

”Cupa României e o competiție importantă pentru noi, dar mă gândesc că la fel e și pentru adversari, probabil că amândouă taberele vom alinia cele mai bune formule. Se anunță un meci frumos, e mai bine să joci cu o echipă puternică, bună, decât cu una mai modestă”, anticipează Sandu Gaica.

”Sferturile” se joacă într-o singură manșă. Celelalte trei partide sunt programate tot miercuri: FC Hermannstadt – Viitorul Constanța, Sport Team București – Dinamo București și Petrosport Ploiești – Sporting Juniorul Vaslui.

Portarul Opric, convocat la naţionala U17

Sosit în această iarnă la UTA, portarul Raul Opric a fost convocat de selecționerul Daniel Mogoșanu la reprezentativa Under 17 a României. Juniorii încep campania Turului de Elite a Campionatului European din 2019.

Goalkeeperul roș-alb (a jucat până acum la CFR Simeria) a debutat pentru UTA U19, în meciul câștigat de băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur în fața celor de la Centrul Național Mureș cu 1-0.

Generația 2002 a ”tricolorilor” merge în Turcia, acolo unde are de disputat trei jocuri (contând pentru Grupa 1). Pe 20 martie, România întâlnește Austria, pe 23 martie e rândul duelului cu Italia, iar pe 26 martie se dispută confruntarea cu Turcia.

Sunt opt grupe, câștigătoarele (plus cele mai bine clasate de pe locul 2) merg la turneul final, programat în Irlanda, în luna mai. (uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.