Utiştii ameninţă cu plângeri penale dacă nu vor fi lăsaţi să joace la Satu Mare!

Utiştii ameninţă cu plângeri penale dacă nu vor fi lăsaţi să joace la Satu Mare!
0 comments, 06/05/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA încearcă să salveze ce mai e de salvat din acest sezon de coşmar, doar o minune mai putând salva echipa fanion de la retrogradare. Miercuri se joacă etapă intermediară în Liga a II-a, iar cea de-a patra rundă a play-out-ului le aduce faţă în faţă pe Olimpia Satu Mare şi UTA, meci programat cu începere de la ora 17. Olimpia vine după o înfrângere la Oradea, 2-3 cu FC Bihor, în vreme ce alb-roşii au simţit după mult timp gustul dulce al victoriei, 3-0 cu Motru. “Oli” e prima în play-out, cu 24 de puncte, iar UTA e pe 4, cu 15 puncte, la nu mai puţin de 7 puncte de FC Bihor, prima peste linia retrogradării. În tabăra Bătrânei Doamne circul este la el acasă, iar deplasarea este în pericol, cel puţin aşa stau lucrurile la această oră:

George Neagu: “Nu suntem lăsaţi să jucăm de aşa-zisul patron”

Noi vrem să jucăm la Satu Mare, dar nu suntem lăsaţi de aşa-zisul patron. Am rezolvat transportul şi cazarea, dar nu avem carnete de joc, astfel că la ora asta deplasarea noastră, a seniorilor, este în pericol. Sper să găsim înţelegere şi să putem juca şi să vă pot da veşti mai bune în cel mai scurt timp”, ne-a declarat acum câteva minute căpitanul şi antrenorul de conjunctură al UTA-ei, George Neagu. În spatele acestei diversiuni pare a se afla din nou Adrian Marţian, care a declarat şi după meciul cu Motru că pentru el jucătorii care au refuzat să intre pe teren la Oradea nu mai există. La această oră totul e în aer la UTA şi există trei posibilităţi: echipa să facă până la urmă deplasarea, la Satu Mare să se prezinte juniorii lui Sandu Gaica sau, în cel mai rău caz, UTA să nu se prezinte deloc la meciul de mâine, cu Olimpia. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE:

Utiştii au plecat la ora 18 spre Satu Mare, George Neagu având la dispoziţie un lot de 17 jucători. Dar alb-roşii nu au siguranţa că şi pot juca, atâta timp cât cei din conducere le reţin carnetele de joc. Chiar dacă au existat discuţii şi cu directorul executiv Dorin Micşa, nu s-a ajuns încă la nicio înţelegere, iar Marţian pare a fi comandat din nouă o deplasare a juniorilor! „Noi am rezolvat pe cont propriu deplasarea şi plecăm spre Satu Mare. Nu ştim încă dacă vom putea juca, dar dacă nu vom fi lăsaţi, vom face plângeri penale pentru că ne este luat dreptul la muncă, iar cariera noastră este pusă în pericol. Am vorbit şi cu administratorul judiciar, iar mâine, la Satu Mare, va veni şi un avocat din Cluj! Acum, chiar înainte de plecare, am aflat că domnul Gaica a fost anunţat să facă mâine deplasarea cu echipa de juniori. Sincer, nu ştiu ce se urmăreşte cu aceste jocuri, care fac doar rău clubului”, ne-a declarat George Neagu.

Juniorii ar putea face şi ei deplasarea!

Căpitanul Bătrânei Doamne are speranţe că echipa se poate bate cu şanse în lupta pentru evitarea retrogradării: „Speranţele noastre este să scoatem un rezultat pozitiv şi să demonstrăm că avem caracter. Atâta timp cât teoretic mai avem şanse, ni le vom juca până la capăt. Cu excepţia lui Laso, este acelaşi lot din meciul cu Motrul.”

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *