UTA U19 a reluat campionatul cu o victorie, la Sebeş

UTA U19 a reluat campionatul cu o victorie, la Sebeş

UTA a reușit prima victorie la reluarea Campionatului Național U19, contra echipei LPS Sebeş, scor 2-1.

UTA: Creța – Frai, Sabău, Onuțan, Curta, Popa, Roșu, Obrad, Gruiescu, Lezeu, Petcuț.
Au mai jucat: Stan (Onuțan) și Țîrlea (Obrad).
Au marcat: Sabău (’76), Lezeu (’90).

„Au fost două reprize total diferite. În prima parte nu ne-am regăsit deloc, pe un teren foarte greu, cel mai rău din serie. Am avut o situație foarte mare prin Obrad, dar portarul advers a salvat. A doua repriză a fost mult, mult mai bună, chiar dacă am luat gol dintr-o fază fixă. Pe lângă cele două goluri marcate, am avut multe ocazii și ratări incredibile, neșansă mare“, a declarat la finalul partidei Costel Bogoșel.

Următorul meci al juniorilor U19 va avea loc duminică, în compania celor de la Arieșul Turda.

Juniorii U17 au pierdut în deplasare la Argeș, acolo unde FC Star Sport s-a impus cu scorul de 2-0, rezultat stabilit încă din prima repriză. Meciul a contat pentru etapa a IX-a din Liga Elitelor U17.

UTA a început meciul cu Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci, Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian, Gavrilă, Nagy. Au mai jucat: Duma, Nistor, Pașcu și Cocriș.

”Nu am făcut un joc bun, nu am avut luciditate, deși în unele momente păream să dominăm partida. Am luat ambele goluri în prima repriză, din faze fixe. Nu am fost foarte periculoși și nu am reușit să întoarcem rezultatul” a declarat Sandu Gaica, după finalul partidei.

Sâmbătă, arădenii joacă tot în deplasare, la Râmnicu-Vâlcea. (uta-arad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *