UTA, set şi meci în amicalul cu Şoimii Şimand

UTA, set şi meci în amicalul cu Şoimii Şimand
0 comments, 08/07/2017, by , in Fotbal, Liga2, Liga4, Ultimele stiri

Adrian Mihalcea și colaboratorii săi au pus punct primei săptămâni de pregătire prin amicalul cu divizionara D Șoimii Șimand. A fost 6-3 pentru UTA, cu goluri roș-albe semnate de Stahl, Curtuiuș, Ajrullahu, Roman, Toma și Iuga.

Mihalcea a împărțit lotul utist în câte o echipă pe repriză, pe teren apărând toate achizițiile verii, cu excepția lui Branko Grahovac, menajat după lunga deplasare pe care a făcut-o ieri din Bosnia.

Trupa arădeană a fost dispusă într-o așezare nouă, 4-1-4-1, și, în ciuda căldurii sufocante, a arătat poftă bună de joc.

UTA repriza I: Mara – Covaci, Manea, Ciucă, Dinculescu – Asani – Costin, Grigorie, Prună, Stahl – Curtuiuș.

UTA repriza II: Mara – Polgar, Adili, Iuga, Burlă – Tănase – Strătilă, Toma, Jorza, Ajrullahu – Roman. Cuedan și Bicher (junior de 17 ani din Republica Moldova) și-au mai făcut apariția în efectiv, primul oferind un assist la ultimul gol, din lovitură de colț.

”A fost antrenament destul de reușit, mi-am dorit să-i văd pe toți băieții, ușor-ușor vom definitiva lotul. Ne continuăm perioada de pregătire, nu am ce să le reproșez pentru felul cum au tratat antrenamentul, mai ales tinerii. Sunt surprize plăcute acești copii, nu vreau să dau nume acum, dar ne vor ajuta în sezonul care urmează. Ei trebuie să conștientizeze că nu trebuie să se vadă vârsta în teren. Iar ceilalți trebuie să se pregătească astfel încât să-mi fie greu să alcătuiesc echipa de start”, e concluzia lui Adrian Mihalcea, care a dezvăluit posturile care se mai doresc acoperite: ”Fundaș central și un jucător ofensiv”.

Până vineri, utiștii se pregătesc la Arad, apoi pleacă cantonament la Mallnitz. Pe pământ austriac se va disputa un amical, iar Mihalcea a anunțat că-și dorește încă trei confruntări la întoarcere.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *