UTA a revenit acasă

UTA a revenit acasă
0 comments, 21/02/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

După o aventură de mai bine de 20 de ore,  pe ruta Kemer – Istanbul – Bucureşti – Arad, UTA a ajuns acasă. Nu au sosit la Arad, o dată cu ceilalţi componenţi ai lotului, Ionuţ Bălan şi Bogdan Mara, care îşi petrec cele două zile libere în Bucureşti, plus Srdjan Urosevic, care a fost anunţat că nu s-a ridicat la nivelul cerinţelor staff-ului tehnic. 

Însemnă că UTA păstrează deschisă pista pentru aducerea unui mijlocaş la închidere, cu gabarit şi forţă. De asemenea se doreşte ca pe  posturile deficitare să se complecteze  cu un fundaş central, preferabil cu experienţă şi a unui atacant de careu, deasemenea experimentat. Problema jucătorului sub 21 de ani, a fost rezolvată, prin transferul fundaşului lexandru Manea, de la Gloria Arad. Acesta a semnat un contract cu UTA până în vară, cu posibilitatea de prelungire.

Cu semnul întrebării este  şi prezenţa în lotul alb-roşiilor în retur a lui Norbert Varga, care acuză din nou probleme de natură medicală, dar şi a grecului Vasilios Galanis(foto), care se află la cifra zero la capitolul reuşite ca şi atacant în meciurile de pregătire disputate în tricoul alb-roşu.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *