UTA nu a putut mai mult în Trivale

UTA nu a putut mai mult în Trivale
0 comments, 26/11/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

        Ultima etapă a turului ligii secunde la fotbal i-a adus UTA-ei doar o remiză, scor 0-0, obţinută în “Trivale”, pe terenul formaţiei FC Argeş.

        O remiză albă, la capătul unui meci în care elevii lui Roland Nagy au evoluat deschis, curajos, dar cu siguranţă şi cu gândul la diminuarea contractelor cu 25% şi din nefericire nu au găsit calea spre gol.

        În urma acestui rezultat de egalitate, UTA se situează pe poziţia a opta în clasament, la finalul primei părţi a campionatului, un loc, trebuie să recunoaştem departe de ceea ce-şi dorea conducerea.

        Revenind la meciul de la Piteşti, să mai spunem că în faţa a aproximativ 1000 de spectatori, în teren au evoluat următoarele formaţii:

        FC Argeş: Fundulea – Răuţă, Botea, Wallace, Briceag – Popa (Ion min. 73), Năstăsie, Cîrstoiu, Manole (Beuran min. 78)– Ivănică, Cârstea. Pe bancă: Rusandu – Ionescu, Andrei, Stănescu, Ion, Negoiţă, Beuran.

        UTA: Amadio – Calvin (Nădăban min. 14), Pocuca, Gligor, Siminic – Bălan, Ignea, Suslak – Neagoe (Drăghici min. 46), Hidişan (Pascariu min. 83) – Miron. Pe bancă: Smaranda – Pascariu, Purece, Drăghici, Drăgan, Capătă, Nădăban.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *