UTA nu mai vrea să se afume şi în Cupa României

UTA nu mai vrea să se afume şi în Cupa României

, iar la orele prânzului se continuă drumul spre Izvorani. Drumul cu autocarul vine ca urmare a pedepsei dictată de conducerea clubului, care nu le mai oferă jucătorilor confortul deplasării cu avionul, până la atingerea „bornei” 25 în campionat. Antrenorul Cristian Todea a deplasat pentru „dubla” din cupă şi campionat un lot de 20 de jucători, din care nu fac parte Grahovac şi Cârstocea, accidentaţi şi Curtuiuş, suspendat: Barna, Mureșan – Adili, Polgar, Scutaru, Manea, Ciucă, Iuga, Dinculescu, Burlă, Jorza, Buleică, Tănase, Strătilă, Păcurar, Stahl, Prună, Toma, Hlistei şi Florea.
„Roş-albii” traversează ţara în lung şi lat
UTA înfruntă miercuri, ora 14:30, pe CS Afumaţi, într-un meci netelevizat, care contează pentru 16-mile de finală din Cupa României. “Roş-albii” sunt decişi să avanseze mai departe în competiţia “KO”, mai ales că optimile ar putea aduce la Arad o echipă de Liga 1. De asemenea, arădenii au de luat şi o revanşă, după înfrângerea din campionat, 0-2, pe terenul ilfovenilor. UTA e motivată şi de conducere, care a pregătit o primă specială de 2.500 de lei de jucător, dacă echipa câştigă cele două meciuri ale săptămânii.
Afumaţi şi Foresta, adversare accesibile
Joi se merge la Snagov, după care se continuă drumul spre Suceava, acolo unde sâmbătă, UTA va da piept cu Foresta, meci care contează pentru runda a 14-a din Liga a II-a. Preluaţi între timp de Florentin Petre, numit antrenor principal, moldovenii sunt adversari accesibili, iar o victorie e la îndemâna “Bătrânei Doamne”, care încă nu a scăpat de locurile retrogradabile. Trei puncte la Suceava sunt obligatorii, mai ales că salariile pe septembrie sunt blocate, până la atingerea cotei de 25 de puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.