UPDATE: UTA urmează să joace două amicale internaţionale

UPDATE: UTA urmează să joace două amicale internaţionale
0 comments, 19/07/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Aflată în cantonament în Austria, UTA îşi schimbă programul de la o zi la alta. După ce şi-a amânat un joc test chiar la Mallnitz, cu SV Spittal, echipă de liga a patra din ţara lui Mozart, “roş-albii” trebuiau să joace sâmbătă seara un amical, la Ghiroda, cu echipa de Liga a III-a din localitate, pregătită de Paul Codrea. Arădenii au anulat însă şi acest joc, asta pentru că au preferat să găzduiască sâmbătă, ora 18, pe arena din Sînicolau Mic, formaţia de ligă secundă Szeged 2011, din Ungaria. Bătrâna Doamnă revine din Austria în cursul serii de vineri.
Adversara UTA-ei, deja tradiţională pe perioada pregătirii de vară, a terminat sezonul trecut pe locul 11, din 20 de competitoare. Va fi al doilea amical estival pentru UTA, după acel spectaculos 6-3 cu Şimandul, disputat tot la Sînicolau Mic. Şi tot pe terenul din cartierul arădean e programat şi testul cu Şoimii Lipova, de miercuri, 26 iulie, asta în cazul în care nu se mai schimbă iar ceva.

UPDATE: Joi, UTA călătorește până în Slovenia, pentru un duel cu echipa de ligă secundă ND Mura 05. Meciul se dispută în localitatea Murska Sobota, de la 18:30 (ora locală). Antrenamentul de joi dimineață va fi ultimul în cantonament, UTA plecând cu două zile mai repede decât era preconizat, din Austria. Arădenii vor înopta în Slovenia, vineri vor face un ultim antrenament peste hotare, după care își vor continua drumul spre casă.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *